Partyflock
 
­ Nederland

F. NøIzE vs Andy The Core tijdens Hemelvaartsnacht

gepubliceerd door , op
Volgende week woensdag is het tijd voor de hardste solo van het jaar. F. NøIzE en Andy The Core krijgen de eer om woensdag 13 mei Hemelvaartsnacht het dak eraf te knallen in Club Rodenburg te Beesd tijdens een vijf uur durende solo set.
Uptempo hardcore is momenteel populairder dan ooit en daar hebben deze twee helden zeker hun steentje aan bijgedragen. Noisekick Producties, bekend van feesten als Frenchcore s'il vous plaît, Noisekick's Terrordrang en Fucking Bastards, heeft de eer gekregen deze unieke solo te mogen organiseren. Dit houdt uiteraard in dat het geluid weer Oorverdovend hard zal zijn in Club Rodenburg. Oordoppen zijn geen overbodige luxe.

Support acts
Noisekick Producties staat natuurlijk bekend om zijn harde evenementen. Om deze naam in ere te houden zal het tempo na de 5 uur durende solo alleen maar omhoog gaan. Radium komt over uit Frankrijk om een snoeiharde frenchcore set neer te zetten. Drokz komt uit Alblasserdam over gevlogen om het publiek te laten ervaren wat Terror nu ècht betekend. De avond zal worden afgesloten met een harde Terror set van niemand minder dan Noisekick. Het is aan Spitnoise de eer om de avond te openen met een harde set van anderhalf uur.

Timetable


Merchandise
Speciaal voor dit feest zijn limited edition T-shirts en waaiers gemaakt. Deze zijn verkrijgbaar bij de merchandise shop op het feest. Vergeet dus niet wat extra mee te nemen voor een leuke souvenir.

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor slechts € 14,95 (ex service fee) bij koop tickets en Primera. Aan de deur kosten de tickets €25.
Wees er snel bij want op = op.

2 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 4946, 158093}
Zin in! Gaat een gezellig super hard feest worden! :D