Partyflock
 
­ Nederland

Prisoners of Rave · 100% vinyl

gepubliceerd door , op
Zaterdag 9 mei 2015, van 22:00 tot 04:30, staat er een speciaal early rave & early hardcore evenement voor de deur in Club Organza te Maarssen! Bij Prisoners of Rave zal er met 100% vinyl gedraaid worden, de USBs en CD's worden ingewisseld voor oude beukplaten. Club Organza staat bekend om haar zuivere en 120 decibel harde geluidssysteem. Ook heeft deze club een zeer ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk avondje keihard losgaan op early hardcore en early Rave.

Line-up
Voor de oldskool ravers die nog eens in de tijdmachine willen stappen om terug te gaan in het verleden en nog eens ouderwets los willen gaan op de muziek van: Stanton & Painbringer. Deze twee artiesten hebben meer dan alleen ervaring wat betreft early hardcore en early rave. Daarnaast wordt de avond versterkt door Audio X, DJ Ika, No More Request!, DJ Mortis & DJ Mobius.

Timetable


Even warmdraaien?
Iedere DJ heeft speciaal voor dit evenement een warm-up mix gemaakt. Echte aanraders en representatief voor de tracks die tijdens het evenement gedraaid zullen worden. Eindelijk eens wat variatie in de platenkeuze, die naar onze mening soms ver te zoeken is. Luister en oordeel zelf op Soundcloud.

Tickets
Tickets zijn bij enkele ophaalpunten hardcopy te verkrijgen voor maar €15 en zijn verkrijgbaar via koop tickets. Aan de deur kosten de kaarten €20. Wees er snel bij om kaarten te bestellen om dit unieke 100% vinyl evenement mee te maken, want op is op!

Aanvullende info
Het adres van Club Organza is in tegenstelling tot wat op hun eigen site vermeld staat;
Haarrijnweg 1
3605 BD Maarssen

Ze zullen ter plekke de route aangeven met borden en oranje led ballonnen. Mocht je het toch niet kunnen vinden, bel dan even op 06-25134878