Partyflock
 
­ Nederland

Voyage Direct Showcase zaterdag in Toffler

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 9 mei bundelen Tom Trago, Maxi Mill en Interstellar Funk hun krachten voor de 'First Mission' Voyage Direct Showcase! Ze worden veelal geroemd om hun daverende live optredens en unieke sound en zullen je gaan meenemen op een muzikale trip.

Tom Trago is een internationaal erkende artiest van Nederlandse bodem en succesvol als DJ, producer, live performer en labeleigenaar van Voyage Direct. De Amsterdammer slijt zijn dagen graag in de studio wat hem maar liefst drie succesvolle albums opleverde. Daarnaast brengen zijn DJ optredens en live shows hem op plaatsen over heel de wereld als Ibiza, London en New York.


Tom Trago – The Light Fantastic

Maxi Mill is geboren en getogen in Amsterdam en een artiest puur sang dat zich uit in zijn dynamische live optredens. Hij maakt graag gebruik van analoge synthesizers, rolling grooves, sweaty Chicago jack tracks en intergalactic melodies geïnspireerd door Detroit techno.


Maxi Mill – Boiler Room

De sound van InterStellar funk bevat invloeden uit Chicago en Detroit maar zijn interesses reizen een stuk verder dan alleen dat. Gedreven door een zware bass verslaving, onvoorwaardelijke liefde voor analoge Synthesizers en een verlangen naar drums, verzamelt hij dag bij dag invloeden die zijn exceptionele sound beïnvloeden.


Interstellar Funk – Trouw Amsterdam / Tape mix

Zaterdag 9 mei opent Toffler dus met trots haar deuren voor deze Amsterdamse sterren tijdens de Voyage Direct Showcase die gehost zal worden door Steven van Lummel!