Partyflock
 
­ Nederland

Leo's brengt Ibiza naar Nederland

gepubliceerd door , op
Aankomende vrijdag (1 mei) kunnen de liefhebbers van Ibiza zich klaarmaken voor een nieuwe editie van de Leo's Borrel met als thema 'Ibiza Chique'. Vanuit de organisator TV Media Partners is dit inmiddels de achtste editie en zal Villa Thalia wederom het podium zijn voor dit spektakel.

Villa Thalia, waarvan het concept veel weg heeft van Lio in Ibiza, past perfect bij deze gelegenheid! De bezoekers mogen entertainment verwachten van hoge kwaliteit zoals vliegende bardames, ring-acts, bath-acts en een uniek 360 graden videoscherm.



Geen 'Ibiza vibe' zonder Ibiza DJ's en daarom presenteert Leo's Ibiza Chique een ijzersterke line-up waar de 'Ibiza lovers' zich wel in thuis voelen. Niemand minder dan Shermanology, La Fuente, Vinny James en Le Mar zullen de bezoekers voorzien van de lekkerste Ibiza tracks van dit moment.

Line-up


Inmiddels zijn bijna 90% van de Leo's Ibiza Chique tickets verkocht. De organisator van Leo's Ibiza Chique attendeert er dan ook op dat voorgaande edities voortijdig waren uitverkocht! Tickets bestel je bij koop tickets.