Partyflock

Pokke Herrie timetable en laatste info

Pokke Herrie timetable en laatste info

gepubliceerd door , op
Nog maar een paar dagen te gaan en dan is de opening van Event Center Culemborg een feit. Event Center Culemborg is gevestigd in het oude Happydayzzpand aan de Beesdseweg 1a in Culemborg. Aanstaande zaterdag 25 april 2015 is het de eer aan Confusion Events om het eerste keiharde Hardcore evenement in Event Center Culemborg te organiseren: Pokke Herrie!

De grote zaal staat in het teken van frenchcore. Hier zullen de beste frenchcore artiesten optreden. In de tweede zaal heeft de organisatie een blik uptempo hardcore artiesten opengetrokken die ook keihard zullen gaan beuken. Uiteraard zijn beide zalen voorzien van een dik geluidsysteem zodat het ook echt hard gaat.

Helaas heeft het boekingskantoor van SRB, Rige Entertainment, een fout gemaakt met de boeking van haar artiest SRB. Door een fout in hun systeem hebben ze een dubbele boeking aangenomen voor SRB in het buitenland, waardoor het helaas niet meer mogelijk was dat SRB in Culemborg komt optreden. Rige Entertainment heeft wel een goede vervanger voor hem geregeld, namelijk niemand minder dan The Vizitor!

Benieuwd naar de timetable? Check hem hieronder en spread the word!


Ticketinformatie
Tickets zijn nog in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 27,50 (exc. Fee) . Je kan ze bestellen via www.confusion-events.nl of www.pokkeherrie.nl en bij alle Primera winkels. Voor alle late beslissers is er ook een beperkte deurverkoop. Tickets aan de deur zullen € 35,00 gaan kosten.

De deuren gaan open om 22:00 uur. Zorg dat je voor 02:00 uur binnen bent, hierna mogen er geen nieuwe mensen meer naar binnen op last van de gemeente. Bij Pokke Herrie zijn er kluisjes beschikbaar. De minimale leeftijd is 16 jaar. Bezoekers boven de 18 jaar moeten een alcohol bandje halen bij de balie. Hiermee kan je dan alcohol bestellen bij de bar.