Partyflock
 
­ Nederland

Strictly RAM in Beachclub Fuel
Gratis entree

gepubliceerd door , op
Strictly RAM
26 maart 2015
FeestStrictly RAM · The best of 20 years RAM
Datumzaterdag 25 juli 2015
LocatieFuel Site
Kan het nog beter dan vorig jaar? Vast en zeker! Terugkijkend op het bizarre succes van vorig jaar, waar alle elementen aanwezig waren, lijkt de lat wel erg hoog te liggen. Toch gaat RAM de uitdaging graag aan. Dit jaar namelijk, viert de Amsterdammer zijn twintigjarig jubileum en dat moet gevierd worden! Op zaterdag 25 juli is Beachclub Fuel natuurlijk weer de perfecte locatie om dit jubileum groots te vieren.

20 jaar RAM - Een mijlpaal voor iedere artiest
Met twintig jaar ervaring heb je als artiest veel te veel goede muziek in je platenkast/pc. Toch gaat RAM weer een fantastische set bij elkaar zoeken om zeven uur non-stop door te knallen. Reken dus maar dat je wat toppers voorbij zult horen komen. Een reis in muziek door de laatste twee decennia. Startend met tracks uit de jaren negentig zal RAM vervolgens opbouwen met Trance uit de zero's en natuurlijk de dikste platen van zijn nieuwe artiestenalbum 'Forever Love' afgewisseld met andere hedendaagse toptracks. Het slot zal uiteraard weer knetterhard zijn met de beste hardtrance tracks uit RAMs collectie. Je kent ze vast nog wel. Van T99 - Anasthasia, Sasha - Xpander, Grooveyard, Kai Tracid, L.S.G, Cascade, Moonman, BBE, Airscape, Ayla, Moby, Oceanlab, Vincent de Moor, Fire & Ice, Gouryella, ATN tot de dikste hardtrance classics van Scot Project, Dj Wag, Russenmafia, Mauro Picotto, Derb, Hennes & Cold, Cosmic Gate, S.H.O.K.K. Flutlicht, Dumonde, Yakooza, Walt en vele anderen. Dus de beste trance van de afgelopen 20 jaar!

Flashback
Niemand zal zijn vergeten hoe Beachclub Fuel vorig jaar tot de nok gevuld was met RAM zijn fans. Tot voorbij twaalf uur stond de hele tent nog vol en moest de politie met een aantal vredevolle waarschuwingen het spektakel beëindigen. Niemand wilde naar huis! Zelfs de politie leek even te bezwijken voor de geweldige sfeer in Fuel. Vanzelfsprekend kwam er aan die prachtige dag toch een goed eind en gingen alle gasten voldaan naar huis. Inmiddels is het zand in de duinen weer opgespoten en kan RAM zijn trance & classics net als vorig jaar weer door de speakers laten beuken. Laten we met zijn allen hopen dat het net zo mooi weer wordt als vorig jaar, want dan kan het echt niet stuk! Het evenement valt in het episch centrum van de zomer dus met een beetje geluk kan RAM lekker buiten draaien. Dit jaar zal Strictly RAM om 17.00 uur starten en tot liefst 1.00 uur doorgaan!

Entree
Net als vorig jaar is de entree gratis. Er zijn weer een gelimiteerd aantal garantietickets waarmee je voor een tientje zeker bent van entree. Het ticket dat je koopt ruil je bij de ingang in voor vier drankmuntjes. Koop je tickets online via koop tickets.

1 opmerking

Time to celebrate twenty years of marvelous trance by Ram.
And remember......whe controle the sunlight!
See ya at see.