Partyflock
 
­ Nederland

Kaartverkoop voor Studio Stekker Festival gestart

gepubliceerd door , op
Studio Stekker Festival
15 april 2015
Stekker in het Park wordt Studio Stekker Festival
Om het bijzonder succesvolle Studio Stekker project vanaf dit jaar volledig te integreren met Stekker in het Park gaat het festival vanaf dit jaar verder onder de naam Studio Stekker Festival. De ambitie van de organisatie is om ook tijdens de week meerdere evenementen te organiseren en zo uiteindelijk een meerdaags publieksfestival te worden. Voor het eerst zijn alle artiesten op het festival terug te vinden in de studioweek in Kytopia. Artiesten zoals Mathew Jonson, Brandt Brauer Frick en Culoe De Song geven de sterke muzikale lijn aan die voorgezet wordt uit vorige jaren.

Studio Stekker, wat al sinds 2012 onderdeel is van de aanloop naar het festival, is volgens de organisatoren dé meerwaarde van het festival en een van de grote trekkers voor het publiek én de artiesten. Programmeur Thijs de Boer: "Studio Stekker zorgt ervoor dat veel artiesten het jaar daarop maar al te graag weer komen. Ze zien Kytopia en haar studio's als een walhalla en elk jaar worden er bijzondere producties gemaakt die onder andere omstandigheden nooit hadden kunnen ontstaan. Door deze artiesten Carte Blanche te geven, ook op het festival, krijgt het publiek iets wat geen ander festival kan bieden: een eenmalig uniek optreden van een artiest die maar al te graag zijn kunsten vertoont."

Uiteindelijk is de ambitie om Studio Stekker Festival uit te laten groeien tot een week vol met events, seminars, meet-ups en clinics door heel Utrecht. Organisator en mede-oprichter van Vers Vermaak Lodewijk Rondeboom: "Al sinds we Studio Stekker organiseren zijn we aan het nadenken over deze schaalvergroting en de volledige integratie met het festival, maar ook zeker met de stad Utrecht. Er zijn hier zoveel plekken die gonzen van het muzikale talent dat we van Studio Stekker Festival Utrecht het Mekka voor producers en artiesten willen maken. De nieuwe naam en insteek van het festival zijn hiervoor grote stappen."

De eerste artiesten voor Studio Stekker Festival, die zowel de studio als de Voorveldse Polder aandoen, zijn:
Mathew Jonson
Brandt Brauer Frick
Culoe De Song
Breach
Hunee
Call Super

Kaarten voor het altijd eigenzinnige Studio Stekker Festival zijn vanaf woensdag 15 april 12:00u te verkrijgen via www.stekker.nl. Deze zijn precies één week verkrijgbaar voor €32,50 incl. alle fees. Daarna kosten tickets in fase 2 €35,50 en fase 3 kaarten kosten €38,50. Kaarten voor #SSF in de Voorveldse Polder kunnen uitverkopen tijdens Fase 1, 2 of 3. Daarnaast betaal je verder dus geen servicekosten, verzendkosten, transactiekosten, wachtkosten en bankkosten meer, net als bij de bakker, de HEMA of welke willekeurige winkel dan ook. Tickets bestel je bij koop tickets