Partyflock
 
­ Nederland

Kings of Core festival verhuist naar Groningen

gepubliceerd door , op
Zaterdag 27 juni vindt de grote verhuizing plaats van Kings of Core Festival naar de hoofdstad van het Noorden, Groningen. Na in 2013 en 2014 Recreatiegebied Strandheem aan te hebben gedaan zet Kings of Core de toekomst voort in Groningen. Ook dit jaar zal het meest veelzijdige hardere stijlen festival in deze regio de grootsten uit deze scene achter de decks zetten op één van de vier stages.

Evenemententerrein Roodehaan (Groningen)
De grote verhuizing van Kings of Core Festival naar het nieuwe groene festivalterrein Roodehaan te Groningen maakt het mogelijk om een volwaardig festival te organiseren. Verwacht een compleet festivalterrein waar vier volwaardige stages uit de grond worden gestampt en waar het jullie nergens aan zal ontbreken om deze 11 uur durende Razernij te kunnen doorstaan.

4 Stages
Op het hardste en meest veelzijdige festival van het Noorden komt iedereen aan zijn/haar trekken. Op de Kings of Core Mainstage staat de hedendaagse hardcore centraal, op de God's of Fury Stage barst industrieel en duister geweld los en de Legends of Core Stage neemt je mee terug naar die gouwe ouwe tijd. Ook dit keer ontbreekt het Buitenbeentje niet, dit keer met de titel 'I'm Brutal'. Hier kan je terecht voor de meest rauwe vorm van hardstyle wat meer weg heeft van slowcore dan van hardstyle.
Zoals gewend zullen ook deze aankomende editie van Kings of Core Festival de grootsten der aarde in combinatie met aanstormende talenten present zijn. Op de voorgaande edities stonden onder meer Angerfist, Partyraiser, Dr. Peacock, Noize Suppressor, Frantic Freak, Tieum, Promo, The Darkraver, The Outside Agency, N-Vitral, Radical Redemption, Titan en E-Force achter de decks en voor dit jaar ligt de lat hoger. De line-up voor deze aankomende editie zal de aankomende periode bekend worden gemaakt, dus houd ons in de gaten!

Verkoop early bird start 13 maart om 20:00
De voorverkoop gaat van start met twee soorten early bird acties. Je kan een ticket kopen voor het KoC Festival voor slechts €17,50, maar ook kan je een combi ticket kopen. Dit houdt in dat je voor slechts €15,- een ticket voor het KoC Festival koopt en jezelf ook direct een ticket bemachtigd voor de aankomende indoor editie van Kings of Core die op 4 april plaats zal vinden in het legendarische Sportcentrum Kardinge! De mensen die al een ticket voor KoC Kardinge hebben ontvangen een mail waarmee ze ook van dit voordeel gebruik kunnen maken. Zie hieronder de verschillende soorten tickets.

Ticketprijzen (ex fee):
Early 1:€17,50 (almost sold out)
Early 2:€20
Early 3:€22,50
Regular:€28,50


Kings of Core Festival is te bezoeken door personen van 18 jaar en ouder.

1 opmerking

 
Kings of Core die op 4 april plaats zal vinden in het legendarische Sportcentrum Kardinge!


uhh ok dat is al geweest