Partyflock
 
­ Nederland

Aftermovie Hardcore Alliance online en bekendmaking datum Ghosttown 2015

gepubliceerd door , op
Aftermovie Hardcore Alliance online en bekendmaking datum Ghosttown 2015
24 februari 2015
FeestHardcore Alliance · Three Areas - One Alliance
Datumzaterdag 14 maart 2015
LocatieCentral Studios Site
FeestGhosttown · Victims of Voodoo
Datumzaterdag 14 november 2015
Zaterdag 14 maart 2015 was dus zo'n dag die de hardcore-geschiedenisboeken in kan. De geboorte van Hardcore Alliance was een feit. Behoorde je tot het elitekorps van dit hardcoreverbond, dan wil Dance 2 Eden je bij deze nogmaals bedanken voor je aanwezigheid, je enorme energie en je gezelligheid! Deze topnacht neemt niemand je meer af, jíj was bij de eerste editie van Hardcore Alliance! Of je nu in de early, de millennium of de hardcore hebt gestuiterd of gewoon de hele nacht rondjes hebt gelopen, met elkaar hebben we laten zien waar echte hardcore voor staat!

'You Joined The Hardcore Alliance'!

Check nu hier de aftermovie:


Ghosttown 2015
Als je nu dacht, dat je een heel jaar zou moeten wachten op de volgende editie van Hardcore Alliance is er goed nieuws! Uiteraard zal de Hardcore Alliance Area ook weer terugkeren op Ghosttown! De datum is bekend, dus zet 'm vetgedrukt in je agenda en meld je aan bij Ghosttown op Facebook: zaterdag 14 november 2015!

Social media
Al het overige nieuws omtrent Dance 2 Eden volg je via Facebook. Hier worden inmiddels wekelijks live-sets van Hardcore Alliance gepost. Ook kun je er de schitterende foto's van het feest terugzien. Bekijk ze nog eens en tag jezelf en je vrienden. Check dance2eden.com voor alle overige info. Heerlijke live-sets van voorgaande Dance 2 Eden events kun je checken op SoundCloud en diverse video's en Dance 2 Eden classics op het YouTube kanaal.

Join The Hardcore Alliance Again In 2016!
Central Studios Utrecht. Three area's – One Alliance

3 opmerkingen

Afgelopen jaar Ghosttown op het laatst moeten laten schieten ivm werk, maar dit keer skrs aanwezig!!! Whopwhop!!

En Hardcore Alliance 2016 ook :-)
Komt er ook nog een keer een Eden Rave?