Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore in Panama

gepubliceerd door , op
Project 1
6 maart 2015
FeestProject 1 · A journey of hardcore
Datumzaterdag 16 mei 2015
WinactieProject 1 actiegesloten
LocatiePanama Site
Op 16 mei zal voor het eerst in de geschiedenis van de Panama in Amsterdam een hardcore-evenement plaatsvinden. Met The Amsterdam Hardcore Event trapt Project 1 een reeks hardcore-evenementen af.

Een waanzinnige locatie op misschien wel de meest vette plek in Amsterdam. Tien minuten lopen van Centraal, vijf minuten rijden van de ringweg A10 staat tussen al het moderne geweld een ware tempel te wachten om in los te gaan. De mannen achter Project 1 zijn twee diehard gabbers van dag één en willen de sfeer die hardcore groot heeft gemaakt weer terug. Alle ingrediënten zijn er, nu is het aan het publiek.
Met een keiharde line-up waar de oude toppers tegenover de opkomende beukers van nu staan, kan er alleen maar uitgekeken worden naar dit nieuwe concept.

De avond wordt geopend door globetrotter DJ Pila, bekend van Q-dance, Mysteryland, met oldstyle.
Evita brengt je terug naar de jaren 90-2000 met de beste en hardste early waarna Splitt2nd & Chosen Few je weer in het heden brengen met snoeiharde hardcore van nu. En dan: drie uur B2B The Dreamteam met Buzz Fuzz, Gizmo & Dano. Do they need to say more?

Natuurlijk geeft Project 1 iedereen een kans, maar moet je wel wat kunnen. Daarom in area 2 alleen maar de absolute top van de opkomende hardcore DJ's van dit moment. Keihard, startend vanaf 180 BPM gaan ze helemaal uit hun dak. En niet de minste... Parsel, winnaar van de Hellbound DJ contest, Ministry Of Distortion, (Indicator), Vecino (Pussy Club, Indicator), ToXic Inside (Hardcore Germany) en The Necromancher.

Op The Amsterdam Hardcore Event geen kermisattracties, brillenkraampjes of wat dan ook. Het gaat om de muziek, het samenzijn, zijn wie je bent zonder te worden beoordeeld, veroordeeld. Petje op, gympies aan, trainingspak, kaal, lang haar, zwart, groen, geel, wit, man, vrouw, whatever....

De kaartverkoop is inmiddels gestart en gaat sneller dan verwacht. Ondanks dat er aangekondigd is dat er deurverkoop zal zijn wordt er nu rekening mee gehouden dat dit niet door kan gaan en dat The Amsterdam Hardcore Event compleet uitverkocht zal zijn. Er zijn verschillende winacties om kans te maken op all inclusive kaarten. Hiermee krijg je toegang tot het feest, mag je op het mainstage en kun je eten en drinken tot je erbij neervalt in de artiestenruimte.

Al met al zal Project 1 hoge ogen gaan gooien met dit evenement en zijn ze nu al in voorbereiding voor een volgend evenement. Voor alle bezoekers van The Amsterdam Hardcore Event is er een speciale kortingsactie op het volgende evenement...Get your tickets now en go hard!

4 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Gat een knaller worden
Veel te veel feesten die datum.