Partyflock
 
­ Nederland

Jaarlijkse Go Dutch festival op 19 juli in Middelburg

gepubliceerd door , op
Go Dutch
7 april 2015
Zondag 19 juli om 2 uur 's middags start op Hof van Tange het Go Dutch Festival. Met de beste Nederlandse artiesten, de breedste programmering, de mooiste decors en het gezelligste publiek! Verdeeld over vier area's ontbreekt het je aan niets op het gebied van muziek (meer dan 75 artiesten!), entertainment, straattheater, eten, drinken, shoppen en relaxen.

De Go Dutch Stage is het decor voor de oer-Hollandse livemuziek: Nielson met band, Fragment, Lesley (Hazes) Williams, Het Feestteam, Django Wagner, Gebroeders Ko, dj Bee, Showtime, Marco Paulo, Sjakco de Braal en Alex Krijnen.
In de 80's vs 90's area geven T-Spoon, Trafassi, Party Animals, dj Jaydee, Toontje Lager en Go Dutch DJ Crew acte de présence.
Zin in een ruige live band? Dan is de Heineken live stage wat voor jou! Met de Zeeuwse legende Surrender, Dubbel D, Dijk Tributeband, PFL - Powerful Legends, Zanger Ron, Jeelz en Gentle zal het er hard aan toe gaan!
Bij Het foute feest is het een gekkenhuis met STTRBSTN, Party dj W, Mickey, Ruud Verhelst en Nick Koot.
Nog niet festival moe? Bezoek dan het Single feestje, de foodcort met de Rollende keukens of onze Kidz world voor nog meer plezier!

Wat kost dat?
Early Bird:€12,50 (ex. fee) op = op
Regular ticket:€19,50 (ex. fee)
Kids ticket t/m 12 jaar, onder begeleiding van volwassene:€2,50 (ex. fee)
VIP ticket:€35 (ex. fee)
Combiticket:2 dagen (City of Dance 18 juli en Go Dutch Festival 19 juli ) € 29,50 (ex. fee)


Meer weten: www.godutchfestival.nl