Partyflock
 
­ Nederland

Quest4Techno · Splash & Dance

gepubliceerd door , op
Met nog een kleine week te gaan, is Q4T er klaar voor! Dan vindt namelijk alweer de derde editie plaats van Quest4Techno bij Elements Beach 's-Gravenzande. Ook dit jaar weer een super dikke line-up met o.a. Secret Cinema, SQL, Kevin Arnemann, David Leese, Gabriela Penn and more! Het feest begint om 1200 en gaat door tot 0300.

De weersvoorspelling is fantastisch! Kom maar op met de zomer. Met deze zomerse temperaturen hebben ze besloten om op het terrein een zwembad te plaatsen. Verwacht geen 25 meter bad maar een 'bescheiden' zwembad van 3 meter. Iedereen die aanwezig is op het event mag en kan hiervan gebruik van maken. Dus wordt het je even te warm ... Splash & Dance!

Er zijn lockers aanwezig dus je kunt je spullen tijdens de 'splash' netjes opbergen. Neem wel een vest of een dunne trui mee, want aan zee kan het in de nacht behoorlijk afkoelen en het event duurt immers tot 0300. Ondanks het mooie weer overdekken ze een gedeelte van de locatie. Dit geeft overdag een lekkere verkoelende schaduw. In de tent plaatsen ze een paar superdikke ventilatoren die je tijdens de techno beats doen afkoelen. Mocht je na al het techno geweld trek krijgen, overdag steken we de BBQ aan dus dat wordt smullen!

Je kunt vlakbij de locatie parkeren. Parkeergeld is €4,00 (gepast betalen) voor de gehele dag.
De locatie is afgesloten voor het overige publiek die dag. De beveiliging is wederom in handen van ISA.

Zon, strand zee én verkoeling, wat wil je nog meer?!

Leeftijd vanaf 18 jaar.
Indien je nog vragen hebt stuur even een mail naar info@quest4techno.com