Partyflock
 
­

Verknipt Festival line-up mix van oude bekenden, aanstormend talent en internationale headliners

gepubliceerd door , op
Verknipt zijn we natuurlijk allemaal een beetje, daarom nodigt Verknipt Festival je uit om mee op avontuur te gaan op 4 juli. Zoals jullie gewend zijn, is Verknipt altijd een tikje anders dan de rest en er is daarom ook weer een knotsgekke line-up samengesteld met een mix van oude bekenden, aanstormend talent en internationale headliners.

In de Triangle worden niet alleen houseliefhebbers op hun wenken bediend: oudgedienden als Ben Pearce, Tapesh en Benny Rodrigues staan zij aan zij met Prunk en Cleavage. Het is dan ook een Brits en Duits onderonsje met een Nederlands sausje. Hoe dat smaakt? Bijna als Rivella, maar dan vreemder en nóg lekkerder.

De Cube is het terrein van de techno-warriors, waar ook een stevige Britse delegatie aanwezig gaat zijn. Zo beklimmen naast tribal-koning Ben Sims ook de Bad Boys Perc & Truss samen het podium. Een gevaarlijke combinatie, want deze heren nemen geen blad voor de mond als het op techno aankomt. De Diepgang komt van Sigha en Tommy Four Seven, al hebben zij ook nog altijd dat rauwe randje waar Engeland zo trots op is. Neerlands' trots Bart Skils zorgt voor de rood-wit-blauwe inbreng samen met Benny Rodrigues en Phobia en vanuit Indonesië komt Fowlk met zijn space-shuttle.

De Circle-stage maakt het cirkeltje uiteindelijk rond met mannen als Ici Sans Merci, Ferro en Bram Fidder die allen Amsterdam trots vertegenwoordigen. Emanuel Satie uit Duitsland geeft deze stage een buitenlands tintje, die schaamteloos wordt bevolkt door louter Nederlands talent.

Daar blijft het echter niet bij, want Verknipt zou niet verknipt zijn als er geen aandacht aan randprogrammering besteed wordt. Laat je dus verrassen als je op ontdekkingstocht gaat op het festivalterrein van Sportpark Riekerhaven, naast de Triangle, Cube en Circle is er namelijk nog veel meer leuks te beleven!

Kost dat?
Early bird:sold out
Normal:€28,50
Late:€32,50
Group:€25 (5 tickets)
Tickets:Ticketscript

Full line-up