Partyflock
 
­ Nederland

Epic met Nelly in Escape

gepubliceerd door , op
Epic
23 maart 2015
FeestEpic · Nelly live
Datumzondag 5 april 2015
WinactieEpic actiegesloten
LocatieEscape Club Site
Op Paaszondag 5 april presenteert Escape Amsterdam in samenwerking met Epic een van de grootste hiphop/r&b artiesten ooit. Wereldwijd hebben alleen 2Pac, Jay-Z en Eminem meer albums dan hem verkocht. Hij heeft twee Grammy Awards gewonnen en met alle grote der aarde samengewerkt. Het is ook een primeur, de eerste keer dat hij naar Nederland komt voor een optreden. Het gaat hier over: Nelly!

Wie heeft er niet meezongen of gefeest op hits van Nelly zoals: 'Hot In Herre', 'Ride Wit Me', 'Shake YaTailfeather' (met P. Diddy), 'Dilemma' (met Kelly Rowland), 'Where The Party At '(met Jagged Edge) en recentelijk 'Get Like Me' (met Pharrel en Nicki Minaj). Dit zijn maar een paar van de tientallen hits die hij wereldwijd gehad heeft en live ten gehore zal brengen op zondag 5 april in de Escape.

De combinatie Escape en Epic staat zonder live artiest al garant voor een (bijna) uitverkochte avond. Grote namen zoals Snoopadelic (Snoop Dogg), Chuckie, Tyga, Bow Wow, Charlie Black, SisQó hebben al tijdens Epic opgetreden of een set gedraaid. Deze avond waren altijd in de voorverkoop al uitverkocht. Zie hieronder alle informatie betreft voorverkoop, viptafels, line-up etc



Presale: €19,50 via koop tickets (if available more at the door)
VIP Reservations: vip@escape.nl or +31655569561

3 opmerkingen

 
Wow, deze gast is teruggevallen zeg.
Is dat die gast met die pleister op ze hoofd?

Die rapte over thug life e.d. terwijl hij studeerde aan een uni??
Leuke boeking! Alleen een beetje jammer van het volk wat je er standaard bij krijgt op dit soort feesten..

Zie overigens net dat hij eerder die dag in Haarlem staat dus zo'n 'primeur' hebben ze niet eens. :')
laatste aanpassing