Partyflock
 
­ Nederland

Ticketverkoop Milkshake Festival gestart

gepubliceerd door , op
Milkshake sluit het winterseizoen goed af met het winnen van de Gouden Kabouter Award voor 'Beste Feestival'! Na drie uitverkochte edities is dit een geweldige bekroning en een mijlpaal voor alles waar Milkshake voor staat. Milkshake Festival is een samenwerking tussen AIR & Paradiso.

Vorige week waren de eerste zongenaamde 'Early Flirts' binnen 6 minuten uitverkocht. Gisteren om 12:00uur startte de tweede ronde van Milkshake's Early Flirt Tickets en worden ook de stage-hosts bekend gemaakt. De line-up van de stages maakt Milkshake binnenkort bekend.

De zin 'For All Who Love' is allesomvattend voor Milkshake's doelstelling en voor de sfeer die iedereen afgelopen jaren tijdens het festival heeft mogen voelen. Milkshake is een dancefestival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang 'niets moet, alles mag' en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en we zetten ons in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout der aarde en dit gaan we vieren!

Glitterazzi by Paradiso
Dit jaar zal het fameuze oud en nieuw spektakel van Paradiso het terrein onder glitteren met een Glamrocky stage. 'Dress down and get glittery' is het motto!

Opium kid by Erwin Olaf
Voor de vierde keer is topfotograaf Erwin Olaf terug op Milkshake met zijn 'tableau vivant'! Zijn feesten staan bekend om hun uitbundigheid en vrijheid. Absurditeit en individuele verschijningsvormen voeren de boventoon bij zijn stage tijdens Milkshake.

Supertoys by AIR
Speciaal voor de kleurrijke en liberale aanhang met speels intellect komt Supertoys na hysterische nachten in AIR Amsterdam met ballenbakken, kiddyrides, kult-cartoons, beats en geluiden van pop tot elektrohouse wederom met haar eigen verbluffende stage op Milkshake. Laat je arrogantie, issues en andere 'bad habits' dus lekker thuis, want daar zit niemand op te wachten. We're supposed to have fun!

Vieze Poezendek by AIR
Vieze Poezendek is een op Milkshake geboren concept waarin hiphop en R&B centraal staan. Sinds een jaar is dit concept uitgegroeid tot een hete club nacht in AIR Amsterdam met een spektakel aan voque- en ballroom entertainment.

Now&Wow
Afgelopen drie jaar is Now&Wow een graag geziene gast op Milkshake Festival. Now&Wow anticipeert snel op de actuele trends in de maatschappij en neemt deze met een grote dosis irony op de hak. Het duo Ted Langenbach & Pietra Ligura heeft generaties lang de obscure dromen van hun concepten gerealiseerd met beeld, geluid en hun karakteriserende performances.

Rapido by Rapido
Rapido is door de jaren heen uitgegroeid tot het grootste gay indoor evenement van Nederland. De bruisende nachten, waar vele nationale en internationale trouwe bezoekers op af komen, spelen zich af op verschillende locaties maar hebben Paradiso Amsterdam als thuisbasis.

Cirkus klauterwerck
Dit Cirkus staat er om bekend om de thematische feesten die zij een enkele keren per jaar organiseren in Ruigoord te Amsterdam. Cirkus Klauterwerck nodigt je tijdens Milkshake uit om je creatieve alter-ego los te laten op de Berlijnse techno-beats in een spannende secret area.

Buk In Hem Palace by liberated
De naam zegt het al; vrijheid! En dit is precies de vibe die er tijdens deze legendarische nachten heerst. Liberated herrijst zichzelf tijdens Milkshake Festival in een prachtig paleis genaamd Buk In Hem Palace.