Partyflock
 
­ Nederland

Kraantje Pappie en Feestdjruud naar Out of Control · Totally Summer Edition 2015

gepubliceerd door , op
Out of Control
17 maart 2015
FeestOut of Control · Totally Summer Edition 2015
Datumzaterdag 13 juni 2015
WinactieOut of Control actiegesloten
LocatieWalibi Holland Site
Kraantje Pappie en FeestDJRuud zijn zaterdag 13 juni aanwezig bij het kick-off festival van de Totally Summer-tour, in attractiepark Walibi Holland. Walibi organiseert al enkele jaren het zeer succesvolle feestconcept Out of Control. Het bijzondere aan dit concept is dat een dag hard gaan in alle thrill rides wordt gecombineerd met een festival. Wegens het succes van de derde editie zijn er ook dit jaar twee podia aanwezig. Deze start van het zomerseizoen is gelijk ook de grootste summer kick-off van Nederland.

Kraantje Pappie is een van de headliners van de tour en maakte vorig jaar de zomerhit (en tevens Totally Summer-anthem) 'Mijn nacht'. Hij toert voor het tweede jaar mee op Totally Summer en heeft al eerder op 'Out of Control' van Walibi gestaan.

FeestDJRuud is momenteel een van de meest gewilde festivaldjs in zijn genre en heeft net een nieuwe hit met 'Je Broer', na knallers als 'Weekend' en 'Door tot het einde'. Hij sluit het event af. Ruud toert al voor het vierde jaar mee

Totally Summer | GOGO
Gedurende de zomervakantie vinden er dagelijks Totally Summer events plaats verdeeld over Europese badplaatsen als Albufeira, Marmaris, Barcelona, Chersonissos, Mallorca, Sunny Beach en Rimini met in totaal meer dan 80.000 bezoekers. De DJ's die draaien tijdens deze Summer Tour staan, net als alle reisleiders van GOGO, ook op dit kick-off festival om de zomer in te luiden.

Walibi Holland | Out of Control
Out of Control vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. Tijdens Out of Control wordt het park getransformeerd naar een festival waar jongeren, naast alle thrill rides, hard kunnen gaan op de muziek van verschillende dj's en artiesten. Van 10.00 tot 23.00 uur hebben bezoekers toegang tot alle attracties van Walibi. Om 18.00 uur start Out of Control en zorgen de dj's en artiesten op twee podia voor dé pre-summer party van het jaar!

Tickets
Tickets voor 'Out of Control – Totally Summer edition 2015, presented by GOGO' worden gekocht via www.walibi.nl/outofcontrol of www.totallysummer.nl/kickoff