Partyflock
 
­ Nederland

Veel belangstelling voor dagprogrammering uniek event Grotesque Indoor Festival 2015

gepubliceerd door , op
Grotesque Indoor Festival 2015
30 december 2014
Zaterdag 21 maart imponeert PT Events door haar eigen Grotesque Indoor Festival overdag te organiseren. De zogenaamde 'Spring Edition' vindt dit jaar wederom plaats in de evenementlocatie Maassilo, maar de tijd van aanvang is uniek te noemen. Vanaf drie uur 's middags zullen een paar duizend fans het Rotterdamse havengebied bezoeken voor het altijd spectaculaire Indoor Festival.



De reacties op het 'daytime' initiatief zijn overweldigend. Vele, trouwe aanhangers van Grotesque blijken zeer positief te zijn nu zij het festival overdag kunnen beleven. De organisatie van Grotesque is erg enthousiast: 'wanneer je zoiets verzint hoop je natuurlijk dat het idee op prijs gesteld wordt. Dat het zo goed ontvangen wordt is voor ons ook wel een beetje een verrassing. Het is natuurlijk toch wel een andere 'feel' om jezelf al voor drie uur klaar te maken. Zomers is dat vrij normaal, maar in maart niet en zeker niet voor een Indoor evenement'. Binnen zullen de gasten er niet veel van merken. De Maassilo ziet er overdag hetzelfde uit als 's nachts. De beleving tijdens het evenement blijft dus hetzelfde! Wanneer je echter rond middernacht alweer naar huis kunt en je de volgende dag weer fit uit je bed kunt stappen of je gebruikelijke afspraken voor de zondag niet hoeft af te zeggen, blijkt het dagevenement absoluut een fantastisch concept.

Eten tijdens het event
Er zal gedurende het gehele evenement mogelijkheid zijn tot eten, verschillende broodjes en warme snacks en maaltijden zijn verkrijgbaar op de festivalmarkt en de foodcorner.



Guestmixes & Personal Invitations
De programmering voor het Indoor Festival is al ruime tijd geleden online gegaan. Onnodig om daar nog verder over uit te breiden. Wel leuk om te weten is dat bijna alle artiesten een speciale GIF2015 guestmix hebben aangeleverd die op de Soundcloud Pagina van Grotesque terug te vinden zijn. Begeleid door vele, persoonlijke videoboodschappen waarin de artiesten je uitnodigen om het evenement bij te wonen, deze zijn te zien op het Youtube kanaal van PT Events. AfterhoursFM zal weer aanwezig zijn om een live registratie op te nemen en op een nader te bepalen datum uit te zenden.

Winnaar DJ Contest
Allereerst wil de organisatie iedereen bedanken voor de inzendingen, het was een moeilijke taak om de winnaar eruit te kiezen.. Maar de winnaar van de DJ Contest is Nikki Croukaert uit België. Van harte!



Timetable
Hieronder presenteert Grotesque alvast de timetable, verdeeld over drie zalen.


Speciaal geluidssysteem
Grotesque zal voor deze dag voor met extra aandacht zorgen voor een fantastisch geluid. Het systeem zal door een gespecialiseerd en ervaren partner in geluidsoplossingen voor een gegarandeerd goed geluid zorgen. De Maassilo blijft een betonnen fabriek en dit vereist simpelweg speciale instellingen. Met deze nieuwe partner gaat PT Events er vanuit dat het geluid tiptop in orde zal zijn. Uiteindelijk zet de organisatie alles op alles voor de maximale belevingswaarde.

PT Events is er klaar voor en hoopt iedereen weer vol enthousiasme terug te zien binnen de muren van de Maassilo. Wil je niks missen, hou dan wel rekening met parkeren. Het zal overdag ongetwijfeld drukker zijn rondom de locatie.

VIP-Tickets Sold out – Koop nu je reguliere kaartje
Inmiddels zijn de VIP kaarten uitverkocht, de reguliere kaarten zijn te koop via Easyticket en koop tickets nog reguliere entree tickets te koop, deze kosten nu € 30. Aan de deur zijn de tickets € 35

Houd de Facebook pagina in de gaten voor alle laatste info!

7 opmerkingen

Voor ons oudjes best een leuk concept :lol: :$

Ben benieuwd hoe dit uitpakt!
Het idee is idd wel bijzonder. Kan me nog herinneren dat er ooit (in de '90s....) eens een hardcore feest overdag in de Rijnhal werd gegeven, dat was toen niet zo'n succes. Grotesque indoor past helaas niet in mijn persoonlijke agenda anders was het zeker een optie geweest! Prima line up :-) Ben erg benieuwd hoe de bezoekers dit gaan ervaren, overdag al een donkere club in en in het begin van de nacht weer naar buiten. Volgens mij is de desoriëntatie dan compleet :D
 
Volgens mij ook voor jongeren. Al het OV doet het nog op die tijd.Ben zelf alleen nog aan het voetballen op het begin.Maar gezien de bezoekersleeftijd is trance wel ouwe lullen muziek.Line-up nice.
Erg benieuwd, de oriëntatie zal idd vast en zeker van slag zijn bij het naar buiten treden die dag !!! We gaan het beleven wordt vast weer super leuk !!!
Uitspraak van verwijderd op zondag 15 maart 2015 om 10:16:
s trance wel ouwe lullen muziek


Ook genoeg jongeren gezien met ASOT hoor (hoor ik ook bij). Al zullen hier zeker minder jongeren op afkomen ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 15 maart 2015 om 10:16:
Maar gezien de bezoekersleeftijd is trance wel ouwe lullen muziek.

en bedankt :P :lol:
Heb je 2 kaartjes over?...laat t me weten ;)