Partyflock

Sunrise Festival voor de derde keer op Recreatiedomein De Lilse Bergen

Sunrise Festival voor de derde keer op Recreatiedomein De Lilse Bergen

gepubliceerd door , op
Sunrise Festival (flyer)
Op 26 en 27 juni keert Sunrise Festival voor de derde keer terug naar het prachtige Recreatiedomein De Lilse bergen, niet ver over de grens. Sunrise is dé opener van de Belgische festivalzomer en valt voor velen ook samen met de start van de zomervakantie. De sfeer is er dan ook ieder jaar super! De reguliere kaartverkoop voor Sunrise Festival gaat nu zaterdag 14 maart van start. Wie snel is, kan deze week nog profiteren van de Early Bird tickets die al vanaf €27,50 online te koop zijn.

De Lilse bergen vormt met zijn zandstrand de ideale zomerfestival setting, maar ook de rest van het domein spreekt tot de verbeelding, zeker door de aankleding en het decor waar jaarlijks veel aandacht aan besteed wordt.

De line-up van Sunrise varieert van deephouse tot EDM maar ook de hardere stijlen zijn met drie area's stevig vertegenwoordigd.De grote headliner van dit jaar wordt binnenkort nog aangekondigd maar check zeker de namen die nu reeds bekend zijn op de website.

Er is ook opnieuw de Sunfields festivalcamping die opent op vrijdag 26 juni om 16.00. Deze is enkel toegankelijk als je een Weekendticket koopt. De campinggasten krijgen vrijdagavond van 19.00 tot 01.00 ook toegang tot de exclusieve Camping Pre Party voorzien van een EDM stage met oa Sandro Silva, Ralvero en Jordy Dazz maar ook een hardstyle stage met oa Adaro, Josh & Wesz, Wasted Penguinz en Atmozfears.

Wil je meer weten over Sunrise, de line-up en welke tickets er beschikbaar zijn? Ga dan snel naar de website: sunrisefestival.­be

1 opmerking

Veel van DWX Anarchy. Eindelijk worden die ook weer een keer gevonden.. (y)
Nu de Nederlandse organisaties nog.
laatste aanpassing