Partyflock
 
­ Nederland

Hou jij van een lekker feestje en ben jij ook wel eens stout?

gepubliceerd door , op
Ja dames, voor de eerste vijftig ondeugende vroege vogels zal er namelijk ook nog eens een goodiebag klaarliggen dus zorg wel dat je er snel bij bent! Een sfeervol en spannend ingerichte club Eindelijk Weer zal op 21 maart het decor zijn van een hele spannende nacht vol verrassingen en verwennerijen voor alle zintuigen. Vette visuals, exciting entertainment, sexy shopping, heel veel lekkers, zinnenprikkelende verrassingen en natuurlijk een superdikke line-up.

22:00 – 23:00 uur T-one
23:00 – 00:15 uur Beatz per Marco
00:15 – 01:30 uur Ricky Ricardo
01:30 – 02:45 uur Miss 4Play
02:45 – 04:00 uur Maus
04:00 – 05:00 uur Emiel Roché
Hosted by MC Lou-E

Ben jij wel eens ondeugend, maar heb je je altijd tegen laten houden omdat er 'erotisch' vermeld staat. Even puffen dan, gewoon doorademen, want volgens Van Dale betekent erotisch niets anders dan 'op de liefde betrekking hebbend'...wie niet dus? Een ongelooflijk dik feest met mensen die graag hun liefde delen, van goede muziek houden, willen ontmoeten, dansen en sjansen, weten wat feesten inhoudt, graag zichzelf willen en kunnen zijn zonder strikte dresscodes maar wel moeite doen om er spannend uit te zien. Voor een stukje stof aan latex zul je bij Naughty niet worden weggestuurd en is lingerie, burlesque evenals sexy & glamorous party wear toegestaan in tegenstelling tot veel andere feesten. Lockers zijn aanwezig. Sneakers en/of jeans zijn niet toegestaan.

Ja heren, ze horen jullie denken, ja hoor, wij zijn weer de klos! Niet getreurd, want besef dat je nergens zoveel waar krijgt voor de ondeugende prijs van 17,50 en jij met je partner daarna kunnen terugkijken op een stoute nacht die voor velen thuis ongetwijfeld een spannend vervolg zal gaan krijgen. Zo is het toch dames? Laat die heren maar eens wat moeite doen! Laat je maar eens lekker in de watten leggen, de lente is bijna begonnen, vlinders in je buik, dus... gooi je haar los, doe eens gek en beleef met jouw partner en heel veel andere ondeugende partyvrienden de nacht van je leven.

De VIP Koppeltickets zijn inmiddels uitverkocht maar als jij dat laatste ticket voor 2 personen wil bemachtigen en tot over je oren verwend wil worden met wel heel veel extra's, doe dan nog snel mee aan de winactie. Reguliere tickets van 17,50 zijn nog te verkrijgen in de voorverkoop via e-mail: djmiss4play@gmail.com. De deurprijs is € 22,50.

Be Naughty, Be There!