Partyflock
 
­ Nederland

4Fame zoekt jou!

gepubliceerd door , op
4Fame zoekt jou!
28 mei 2014
Organisatie4Fame
De wereld en absoluut Nederland is rijk aan veel 'onontdekt' talent, zo vertelt JohnDevilee van 4Fame in een gesprek. Evenementenorganisatie en boekingsbureau 4Fame in Valkenburg (Zuid Holland) richt zich op talentvolle artiesten maar ook op gemotiveerde mensen, welke graag zich willen ontwikkelen.

Sinds 2007 is John actief in de artiestenwereld, eerst als artiestenmanager van een talent en halverwege 2010 ontstond 4Fame. Vandaag de dag in 2015, vijf jaar later is het nog steeds actief ondanks de crisis en bestaat het bedrijf uit vijf divisies te weten:
4Fame Bookings, 4Fame Management, '4Fame Events, '4Fame Entertainment' en vreemde eend in de bijt 'VRMDGN Bookings'. Het laatste is een apart boekingskantoor gekoppeld aan het populaire deephouse/techhouse concept Vreemdgaan, zij organiseren momenteel evenementen in de Rotterdamse tunnel Toffler. 4Fame bestaat inmiddels uit dertien gemotiveerde mensen en een breed aanbod van artiesten maar heeft ruimte voor ondernemend talent en nieuw talent!

Vanuit 4Fame Bookings en 4Fame Management worden de boekingen en het management verzorgd voor diverse artiesten. Een aantal artiesten zijn exclusief aangesloten bij 4Fame Bookings en 4Fame Management, andere artiesten zijn alleen exclusief of non exclusief aangesloten bij 4Fame Bookings. John vertelt meer over welke artiesten er momenteel exclusief en non exclusief verbonden zijn aan 4Fame Bookings en/of 4Fame Management. 'Op moment hebben we een aantal leuke talenten in onze boekingen en managementstal, als ik het zelf mag zeggen, zo hebben we onder andere recent getekend een Rotterdams dj talent Silva Vieira en op dj gebied hebben we ook nog Jessica Prins, Wes Extrano en de Zeeuwse Mischaa. Op zanggebied zijn we aan het werk met de Alkmaarse Daisy Talens en met de Leidse zanger Arjan.

Naast dit ben ik nauw betrokken als persoonlijk manager van het zangtalent Lorenzo Nieuwenhuysen, hij deed onlangs mee aan het televisieprogramma 'Bloed, Zweet en Tranen' en zingt momenteel de sterren van de hemel door heel Nederland en hij staat in de talentenjacht finale op zondag 12 april van 'Jantjes Verjaardag' in Amsterdam om daar huiszanger te worden. Dit belooft weer een leuke en zeker spannende avond te worden! Op het gebied van de losse non exclusieve samenwerkingen vanuit 4Fame Bookings bieden we momenteel op de website aan onder andere Barbie en Michael, Wesley Klein en nog vele anderen.'

4Fame Events en 4Fame Entertainment zijn twee andere takken van sport maar staan ook in nauwe verbinding met 4Fame Management en 4Fame Bookings.

'Haha, ja dat klopt, het zijn ook twee andere takken van sport maar in feite valt het allemaal nauw samen tot elkaar. Kijk, de 4Fame Management artiesten met een exclusief contract bieden we optredens aan op onze eigen evenementen van 4Fame Events en soms ook voor de 4Fame Bookings artiesten. Daarentegen is 4Fame Entertainment ons nieuwe boekingskantoor speciaal ingericht voor live-acts, recent hebben we een samenwerking beklonken met entertainment bedrijf Fixation en de bedoeling is om op korte termijn diverse live-acts exclusief vast te gaan leggen om ook voor deze acts de boekingen te gaan afhandelen. Tegelijk bieden we vanuit 4Fame Entertainment boekingen aan op de 4Fame Events.

Hiermee komt het cirkeltje aardig rond en staan dus de vier divisies met elkaar in verbinding. Vanuit 4Fame Events hebben we nu zeven evenementconcepten in allerlei soorten genres, van hardcore tot Hollandstalig en weer richting latin. We willen eigenlijk aan iedereen wat wils bieden. Muziek is grootschalig en heel erg breed, publiek is ook heel erg breed en iedereen heeft een andere smaak. We hebben de leiding over deze divisie gegeven aan Randy Blommaert en hij beheert nu in feite de gang van zaken.

In 2014 organiseerden we twintig evenementen in onder andere Club Cozy te Leiden en The champ te Noordwijk maar dit jaar is open op evenementengebied. We hebben tot nog toe dit jaar alleen ons allround concept 4Fame Invites! georganiseerd en ons hardcore concept Resurrection. Voor de komende maanden hadden we nog aantal edities op de planning staan voor LatinXplosioN op 11 april en nog een aantal Resurrection edities, echter in de wandelgangen werd al gefluisterd over het definitief sluiten van Club Cozy en gisteren zijn we geïnformeerd dat de locatie verkocht is en al onze toekomstige evenementen daar geannuleerd moeten worden. We zijn nu wel op zoek naar een nieuwe locatie voor in ieder geval 11 april maar dat is nog even afwachten. Ook willen we eigenlijk weer wat meer uit de Leidse regio gaan en het weer wat landelijker gaan opzoeken dus hiervoor zijn we ook nog op zoek naar leuke locaties in Groningen en dergelijke. In onze concepten geven we dan dus ook onze eigen talenten de mogelijkheid om zich zelf te laten zien en te ontwikkelen.'

4Fame is op zoek naar nieuw talent en nieuwe ondernemers, wat zoeken jullie precies?
Voor de divisies 4Fame Bookings, 4Fame Management, 4Fame Entertainment en 'VRMDGN Bookings' zijn we op zoek naar nieuw, gemotiveerd en vooral artistiek talent. 4Fame Bookings en 4Fame Management is heel breed en kan in principe ieder talent zich voor aanmelden, dus zowel dj's, mc's maar ook zangers en zangeressen. Wesley Kamping namens 4Fame Bookings en Marcel Vooys namens 4Fame Management zitten hier helemaal in, zij begeleiden de selectie procedure en bekijken wie bij ons past.

4Fame Entertainment zoekt naar live-acts, dus dansers, danseressen, candyboys/girls, stripteases, vuurspuwers en ieder ander denkbaar entertainend talent. Daarnaast zoeken we ook nog gemotiveerd, ondernemend talent die het leuk vind om deze divisie helemaal te gaan opbouwen, uit te breiden en het een eigen ding te maken.

VRMDGN Bookings is het kindje van Michael Barendse en staat eigenlijk verder helemaal los van 4Fame, maar ook hiervoor zoeken wij nieuw talent en alleen dj's in genres: deephouse, techhouse, techno, uk house. Betreft het gemotiveerde talent zoeken we ook van alles wat. De 4Fame groep is in feite een gezellige familie en we willen dan ook graag werken met echt gemotiveerde mensen die betrokken zijn bij wat ze doen. We zitten dan ook met z'n allen in een groeps Whatsapp met de naam '4Fame Familie' waarin we serieuze zaken bespreken, maar ook gewoon onzin dingen.'

Alle vacatures zijn te lezen op de website: www.4fame.nl en aanmelden als artiest kan via: dropyourdemo@4fame.nl en om te werken voor 4Fame kan er een e-mail gestuurd worden naar: jobs@4fame.nl.

Meer Partyflock artikelen en interview zijn hier te lezen:

4Fame Management eigenaar John Devilee over zijn horrorjaar
4Fame Management lanceert diverse evenementen in 2014
Uitbreiding, reorganisatie en naamswijziging van evenementenorganisatie & boekingsbureau 4Fame
4Fame gaat knallend het nieuwe jaar in en is op zoek naar gemotiveerd talent

3 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 62759, 87262}
51x "4Fame" in 1 tekst is wel veel hoor :P
die gast blijft zich wel belangrijk voelen he... stelt allemaal geen reet voor, maar doet net alsof ie een gigantisch groot bedrijf heeft