Partyflock
 
­ Nederland

Spank!

gepubliceerd door , op
Spank!
30 maart 2004
Partyflock members draaien samen met Steve Rachmad in de Rechter Eindhoven!!!

Little J (id naam Little-J)
Sceptical C
Pat Houston (id naam Zoeper)
Tachini
Solid Decay

Na een lange afwezigheid is SPANK!events weer terug! En hoe! We kunnen wel zeggen beter dan ooit! Op zaterdag 17 April zal SPANK!events het feest SPANK! weer organiseren, maar deze keer niet in de Danssalon, maar in de beste club van Eindhoven…..De Rechter.

Zoals voorheen is de bedoeling van de SPANK!avond om jong talent en underground namen te combineren met een grote naam uit de nationale en/of internationale dance scene. Dat is deze keer meer dan gelukt, want we hebben niemand minder dan Steve Rachmad (wie kent hem niet) weten te strikken. Jullie kennen hem allemaal als de Techno DJ van Nederland, maar deze keer zal hij jullie verrassen met een superstrakke en exclusieve Electro set.

Maar niet alleen op muziekgebied wil SPANK!events jullie het neusje van de zalm aanbieden, ook qua decoratie halen wij het onderste uit de kan. We willen hier niet teveel over kwijt, maar hou er rekening mee dat je de kans krijgt om aan je conditie te werken.

Kaarten voor deze avond zullen €7 kosten en zullen alleen aan de deur te verkrijgen zijn.

Check de onderstaande digi-flyer voor de rest van de line-up, want qua underground namen en talent hebben wij wederom het beste wat het zuiden te bieden heeft! Voor meer informatie over SPANK!events kun je naar www.spankevents.nl surfen, voor vragen kun je een mail sturen naar info@spankevents.nl.

We zien jullie op 17 April in de Rechter.

7 opmerkingen

 
Artiest Pat Houston
het wordt zeker vet!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2629, 565}
Artiest {SHOWLIST artist 3975, 40543}
Ok dan. dat word echt een super relaxt feesie!
Artiest Rocky
YO PEOPLE,

VETTE SHIT!!!

TO SCEPTICAL C GANNA SEE U THERE
Artiest Stupa
dat gaat heeeeeeelemaal goed kome daar geloof mij maar tot de 17e
Hij was helemaal goed Pat! Complimentjes!