Partyflock
 
­ Nederland

Project Houseparty XL · Spring Break Edition

gepubliceerd door , op
Al eens een echt huisfeest mee willen maken? Zo'n feest dat je alleen in films als o.a. Old School, Dorm Daze, American Pie en natuurlijk Project X voorbij ziet komen? Na drie succesvolle edities is het nu tijd voor een XL-editie! Project Houseparty brengt je een uniek concept waar echt alles in zit wat jij verwacht van een goed huisfeestje! Beleef het huisfeest der huisfeesten waarin ze voor ieder wat wils bieden door de Nederlandse en de Amerikaanse huisfeestjes dichter bij elkaar te brengen, voegen er de meest dwaze elementen aan toe en gooien er een Project X-jasje omheen. Een gezellig, te gek, groots en gigantisch spektakel!

Spring break
Als de dagen weer langer worden weet je dat de lente eraan komt! Project Houseparty luidt deze vrolijke en zonnige periode in met een waanzinnig vet feestje met een allesomvattend thema: 'Spring Break'! De Winkel van Sinkel zal een complete metamorfose ondergaan tot een magisch speelparadijs op een warm vakantieoord. 'Spring Break' in Amerika gaat er erg wild aan toe, maar gelukkig kunnen wij Nederlanders er ook wat van!

Verwacht een en al sensatie, vermaak door top-entertainment en niet te vergeten verrukkelijke plaatjes door geweldige DJ's in maar liefst drie verschillende zalen! Het liefst blijft het allemaal geheim, maar dat is zó moeilijk! Hierbij worden een aantal elementen verklapt:
Zoals gewoonlijk worden je drankjes in red cups geserveerd. De heetste bikinichicks en topless hunks zullen ervoor zorgen dat jij een onvergetelijke avond zal beleven. Ze zullen je voorzien van gratis shotjes (ook bodyshots!), snoepjes, popcorn, suikerspin en gadgets als drinkingbuddies (vet!), glowbandjes, foamsticks, strandballen, allerlei inflatables en veel meer! Over de hele avond zullen er verschillende (drank)spelletjes gedaan worden en staan de Beerpong-tafels klaar om je vrienden of anderen uit te dagen!

Alsof bovenstaande al niet genoeg is zijn er ook casino-tafels (roulette en blackjack) met professionele croupiers, jacuzzi's (vergeet je bikini of zwembroek niet) om in af te koelen en niet te vergeten de chocolade chick!

Line-up
Main stage // spring break stage

Gek-ken-huis! Naast de aller lekkerste muziekjes en een erg hoog entertainment gehalte is er een hoop te zien en te beleven. Niet zomaar DJ's die plaatjes komen draaien maar geweldige artiesten met allemaal een fantastische act! Laat je meenemen en beleef de avond van je leven!

Kuddedieren
Smash & Aries
Mike Rock
Pulse the Kid
Dwight Rass & Samo
De Apotheker
Project X Soundsystem
Surprise Acts & Amazing Entertainment
Hosted By: MC Hazjikidee

The playlist
Tussen 01:00u en 01:30u worden jouw vooraf aangevraagde favoriete plaatjes gedraaid. Net als vroegâh, maar dan anno nu!

030 In da house!
Opkomende Utrechtse artiesten zullen jou hier laten horen wat ze in huis hebben. Ga keihard los op house-muziek van de bovenste plank! Van deephouse, naar latinhouse, terug naar house en weer door naar electrohouse om stiekem ook te knallen op future house/EDM!

YOUMI
Religion
Dyon Calvo
Eliass ElMino
Mr. Wez
Marvin Cirkel
Rodney Mackaay

Glij-grotto
In deze ruimte zal je de meest vunzige plaatjes voor je kiezen krijgen waarop je heerlijk kunt glijden. Een area om even bij te komen, chillen, opladen om vervolgens weer los te gaan!

Don Djonsen
PoessieMonster & MC Viezetherapeut
Many more!

Tickets
www.goo.gl/TrDK1J
Cheapass Tickets:€7 (100 stuks beschikbaar)
Presale Tickets:€10
Late Tickets:€12,50 (laatste week)
Group Ticket (3 pers.):€27
Group Ticket (5 pers.):€42,50