Clicky

Partyflock
 
­

Eerste artiesten Straf_Werk Festival 2015 bekend

gepubliceerd door , op
flyer Straf_Werk Festival
Straf_werk presenteert vandaag het eerste deel van de line-up. Na twee onvergetelijke uitverkochte edities, keert Straf_werk festival ook deze zomer terug. De derde editie van Straf_werk Festival zal op zaterdag 22 augustus plaatsvinden. Voor deze editie heeft Straf_werk o.a. Jamie Jones, Huxley & Henrik Schwarz (live) uitgenodigd.

Het programma is zoals ieder jaar zorgvuldig samengesteld met een mix van vooraanstaande binnen- en buitenlandse acts, opkomend talent en bijzondere live-artiesten. Bij de vier verschillende stages kan je terecht voor de beste house artiesten van het moment, variërend van tech house, deep house tot UK house.

De eerste artiesten die Straf_werk Festival bekend heeft gemaakt zijn naast, Jamie Jones, Henrik Schwarz (live) & Huxley,: KiNk (live), Adana Twins, Alex Niggemann, Samuel Deep & Locklead.

Headliner Jamie Jones is ondertussen een goede bekende van Straf_werk en ook dit jaar weer een onmisbare factor voor het festival. Deze publiekslieveling zorgde vorig jaar voor een fantastisch set op het festival. Naast hem kan het publiek ook een bijzondere liveset van techno veteraan Henrik Schwarz verwachten. Deze Innervisions act stond al een tijdje op het verlanglijstje van de organisatie.

Naast het internationale geweld heeft Straf_werk ook een aantal van de beste Nederlandse house artiesten weten te strikken. Deze artiesten doen zeker niet onder aan de buitenlandse acts. Samuel Deep en Locklead maken deze festival dag compleet.

Naast deze acts zal Straf_werk de komende weken nog achttien acts bekendmaken.