Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers zorgt weer voor tropische sferen in Utrecht

gepubliceerd door , op
Lekker hoor! Het is weer april en dus is het voorjaar in volle glorie. Ideaal voor de liefhebbers van zomerse taferelen! Maar voordat we met onze badlakens richting het strand kunnen is er nog een periode van heerlijk dansen in de club met je cocktailjurkje aan, je nieuwe kapsel en natuurlijk met een drankje in je hand. Waar kan dat? Nou, bij Latin Lovers in de Winkel van Sinkel natuurlijk! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland keert op zaterdag 25 april weer terug in Utrecht met de artiesten Roul and Doors, Stefan Vilijn, Brian Chundro & Santos, Chris Rox & Jasper Clash en MC Patrick Brown.

Latin Lovers in de Winkel van Sinkel, het blijft een unieke combo. De plek is uniek en zeker in het hartje van Utrecht. Het concept Latin Lovers straalt warmte uit, vrouwvriendelijkheid en natuurlijk een tropische zomer en dit zie je ook overal terug in het gave decor, leuk! Aangezien zomer altijd voorkomt in het woordenboek van Latin Lovers, kunnen voor deze avond uiteraard de hakjes en cocktailjurkjes weer uit de kast, want het is al april!

Fijn dat ze er weer bij zijn, het back 2 back duo Roul and Doors! Omdat zij in de Domstad wonen kennen zij de regio als geen ander en Andersom is dat ook zo, ze zijn populair en dat komt natuurlijk door die keiharde hits van ze: Follow The Sound, Down On This en natuurlijk hun laatste remix voor Housequake - Maximize klimt nog steeds in de charts! Stefan Vilijn is natuurlijk geen onbekende voor de vaste fans van Latin Lovers en het andere back 2 back duo Brian Chundro & Santos zijn sinds kort ook een vaste prik op de tropische en zomerse avonden. De krachtpatsers Chris Rox & Jasper Clash maken de line-up met hun dikke house maar vooral sexy trommels meer dan compleet en MC Patrick Brown zal deze avond naast de wodka opdrinken ook de mic rocken!

Ladytickets & voorverkoop

Speciaal voor de dames heeft Latin Lovers voor deze editie Ladytickets beschikbaar. De Ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via koop tickets en kosten 17,50 euro per stuk. Let op, er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op!