Partyflock
 
­

La Prison · The battle of the sexes

gepubliceerd door , op
flyer La Prison
FeestLa Prison · Battle of the sexes
Datumzaterdag 11 april 2015
LocatieDuycker Site
WinactieLa Prison actie, gesloten
Zaterdag 11 april is het weer tijd voor een nieuwe editie van La Prison. Het thema van de avond is: The battle of the sexes. Tijdens deze editie zullen de dames tegen de heren strijden. De vetste battles zullen je om de oren vliegen tussen 22:00 en 05:00 uur.

Gedurende een extra lange set zullen residents D-Hunter & Dryade het tegen elkaar opnemen. Van raw hardstyle tot hardcore. Twee uur lang zullen deze enthousiaste dj's het tegen elkaar opnemen en alles geven wat ze in huis hebben! Reken maar op zere voeten en heftige spierpijn: dit gaat hard tegen hard!

Naast D-Hunter & Dryade zullen niemand minder dan Dark Pact en Fanteria tegen elkaar strijden achter de turntables. Eerder hebben ze samen een track uitgebracht, maar 11 april zullen zij het in een knallende, rauwe battle tegen elkaar opnemen. Dark Pact hebben jullie al kunnen bewonderen op o.a. Q-Base en Decibel en dit jaar staat hij ook op Qapital! Maar is hij opgewassen tegen de mooie Fanteria: Princess of Raw?

Verder hebben ze voor deze speciale editie van La Prison een oude bekende terug laten komen. Publiekslieveling RaveNeger liet tijdens de eerste editie al horen wat hij in huis had. Nu zal hij strijden tegen niemand minder dan TBS, die met optredens op BKJN vs Partyraiser en Pandemonium laat zien dat zij een geduchte tegenstandster is!

Timetable
22:00-23:15 Princeable vs Evilicious (early hardstyle)
23:15-00:30 MickeyG vs Mistique (hardstyle/raw hardstyle)
00:30-02:00 Dark Pact vs Fanteria (raw hardstyle)
02:00-04:00 D-Hunter vs Dryade (raw hardstyle/hardcore)
04:00-05:00 RaveNeger vs TBS (hardcore)

Koop nu je Earlybird ticket voor maar 7,50 euro via Ticketscript