Partyflock
 

Oprichter van XO Extrema Outdoor en Solar brengt kleine intieme feestjes terug in Eindhoven

anoniem gepubliceerd op
flyer Gelikt
In 1992 begon Marcel met het organiseren van kleine en intieme feesten onder de naam Extrema. Sinds een aantal jaren groeit de dancewereld. Marcel, die ondertussen al 25 jaar bekend is met de housewereld, wil naast zijn grote festivals XO en Solar kleine feestjes terugbrengen als opwarmer voor het festivalseizoen. Aanstaande zondag vindt dan ook de derde editie van Gelikt plaats bij Club Xi in Eindhoven. Een sfeervol feestje waar veel aandacht wordt besteed aan aankleding en entertainment.

De organisatie Extrema, de laatste tijd vooral bekend van de grote festivals zoals XO Extrema Outdoor en Solar weekend festival, vierde vorig jaar haar tiende editie. Dit jaar is XO festival aan de beurt die haar 20-jarig jubileum viert. Extrema stond voorheen ook bekend met kleinere feesten op mooie locaties in theater Bonbonniere Maastricht, kerken, kastelen en kloosters. Dit wil de oprichter van XO weer terugbrengen. Hij doet dit met een geheel nieuw concept dat geheel uit handen komt van Marcel Mingers. Destijds vond Gelikt plaats in de Mezzo en later breidde hij onder andere uit naar Panama Amsterdam en andere plaatsen.

Marcel Mingers introduceert Gelikt een van zijn persoonlijke concepten
Aanstaande zondag vindt voor de derde keer het Gelikt diner feestje plaats in Eindhoven met DJ Marcello na al 2 succesvolle edities. Gelikt is niet alleen een feestje. Vooraf kunnen een beperkt aantal mensen dineren op een luxe en extravagante manier. Iedere keer is er een ander thema, waar veel aandacht wordt besteed aan de aankleding en het entertainment. Zijn publiek bestaat uit relaties, vrienden en mensen die op zoek zijn naar een gezellig feestje op zondag waar het ook mogelijk is om te netwerken. Gelikt staat voor heerlijk eten, entertainment, dansen en bovenal socializen. Tijdens het eten kun je een portie entertainment en verrassingen verwachten met het thema Boom van Verlangen, maar daar wil Marcel Mingers nog niet veel over los laten. In de nabije toekomst zal Gelikt ook weer in andere steden plaats vinden startend met Amsterdam en Antwerpen.

Marcel Mingers: "Ik krijg hier veel energie en plezier van. Het is super leuk om gastheer te zijn van dit concept en één op één mensen te vermaken. Dit is een mooi opwarmertje voor het festival seizoen, waar ik ook met veel passie aan werk. Ik kan niet wachten tot eind maart waar wij het programma en het concept bekend gaan maken van XO 20 Years of Love".

Aanstaande zondag 1 maart Gelikt: Boom van Verlangen
Wil je aanstaande zondag aanschuiven aan de grote gezamenlijke diner tafels wees dan snel. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Lukt het niet dan ben je ook van harte welkom op het Gelikt feestje vanaf 20:00 uur. Marcello oprichter van Chemistry en resident van de legendarische iT Amsterdam zal zorgen voor heerlijke uplifting deephouse.

Het Vagant Diner
Het 4-gangen diner is voor maximaal 80 personen en vindt plaats in één van de mooiste panden op Stratumseind in Eindhoven, Club Xi. Je wordt getrakteerd op bijzonder entertainment en er zijn veel verrassingen te verwachten tijdens het diner.

Om 17:00 uur wordt je ontvangen voor het diner inclusief welkomstdrankje. Om 18:00 uur gaan alle bezoekers samen aan tafel. Het diner duurt circa tot 20:00 uur, daarna begint het feest.

Het feest
Vanaf 20:00 uur begint na het diner het feest. Kom je voor 21:00 uur dan betaal je geen entree. Na 21:00 uur is er een kleine bijdrage van € 5,-.

Tijdens het diner en het feest kun je een aantal dj's verwachten en acts. Bij Gelikt draait alles om een totaal concept van muziek, performance en dineren. Het feest duurt tot 02:00 uur.

Kosten diner € 40,- per persoon.
Tussen 20:00-21:00 uur gratis entree voor feest
Na 21:00 uur een kleine bijdrage van € 5,-.

Je kunt niet reserveren voor het diner of feest.
Kaartjes zijn uitsluitend te koop vooraf via Paylogic.

8 opmerkingen

tsja als het geld op is moet je toch wat he marcel!
Doe maar weer een Rewind feestje!!!

Alleen dan in het Klokgebouw ipv het beursgebouw!!!

Niet klein en intiem, maar was wel erg goed feestje.­

Verder zie ik niet echt in de tekst terug welke kleine en intieme feestjes er dan komen buiten Gelikt.­
laatste aanpassing
Slordig bericht, veel taalfouten, slechte interpunctie en herhalen van zinnen..­
laatste aanpassing
Uitspraak van Pascal_1974 op vrijdag 27 februari 2015 om 09:17:
tsja als het geld op is moet je toch wat he marcel!

hoeveel centen denk jij dat solar in het laatje brengt? karige ontbijtjes a 10 euro verkopen op de camping
Uitspraak van Sinaasappelsap op vrijdag 27 februari 2015 om 13:36:
hoeveel centen denk jij dat solar in het laatje brengt? karige ontbijtjes a 10 euro verkopen op de camping

know your facts... Extrema staat al jaren aan de rand van een faillissement. Dankzij de goodwill van een grote groep leveranciers houden ze het hoofd maar net boven water.
gelul over financiële posities van ondernemers altijd...­hou het toch bij het feestje zou ik zeggen
ik vind het jammer van die EDM-hype in Amerika.­ Er komt genoeg goeie shit uit, maar iedereen richt zich qua line-up of er een martin garrix staat of niet.­

Dat is zo jammer van onze nederlandse dancecultuur.­

Dat edm gebeuren is elke track zowat hetzelfde trucje en ik hoop dat die circus-hype snel voorbij is
Snq
Werkzaam bij Inner Vision
Artiest Illuminhate
Damn, deze tekst loopt echt voor geen meter. Hoogtepuntje:

De organisatie Extrema, de laatste tijd vooral bekend van de grote festivals zoals XO Extrema Outdoor en Solar weekend festival, vierde vorig jaar haar tiende editie.­ Dit jaar is XO festival aan de beurt die haar 20-jarig jubileum viert

Volgende keer eerst nog maar een keer door laten lezen...