Partyflock
 
­ Nederland

Complete line-up Ruis Festival 2015 gepresenteerd

gepubliceerd door , op
Vandaag heeft Ruis Festival haar volledige line-up bekend gemaakt voor de 2015 editie. Tijdens het pinksterweekend verwelkomt het festival o.a. Gary Beck Verenigd Koninkrijk, Tensnake Duitsland, Oneman Verenigd Koninkrijk, Job Jobse, Ben Pearce Verenigd Koninkrijk, Dekmantel Soundsystem en House legende Fred P Verenigde Staten.

De volledige line-up ziet er als volgt uit:
Tensnake
Gary Beck
Ben Pearce
Oneman
Fred P
Pearson Sound
Bok Bok
Ejeca
Job Jobse
Dekmantel Soundsystem
Alex Bau
Randomer
GANZ (live)
Kr!z
William Kouam Djoko
Elias Mazian
Jeroen Search (live)
Illesnoise
Beesmunt Soundsystem
San Proper
Melon
Vic Crezée
Lady Aïda
Doka
Clairvoyance
The Analog Roland Orchestra (live)
SIROJ
Lucky Done Gone
David Ghetto
The Darkraver
Flamboyant
Mikey Biemans Soundsystem
Kowloon Odyssey
Bass-D
Dayak
Volksfreude (live)
Bodem
Ringbaan
Obscurist
Tango & Cash
Morphine vs Luke V
Dj Freeze
Bountyhunter
Reza
Xrazz
Taa
The Impact
Sickmob & R-ror

Het festival met camping vindt van vrijdag 22 mei tot en met zondag 24 mei plaats op het GreenPark terrein (Floriadeterrein) in Venlo. Early bird tickets zijn te koop via koop tickets en kosten €54,95. Deze tickets geven toegang tot drie dagen camping + after party (tot 05:00 uur 's nachts) en de pre-party op vrijdag.

Ruis Festival 2015 – electronic wildlife!
Een drie daags weekend festival dat plaatsvindt in de wildernis van het Floriadeterrein in Venlo en zich richt op liefhebbers van (alternatieve) elektronische muziek. Uniek dus! Duizenden bezoekers uit uiteenlopende scenes en internationale artiesten uit verschillende muzikale niches wisten het afgelopen jaar al voor de eerste keer hun weg te vinden naar het festival.

Ruis is een 'edgy' festival dat qua programmering en uitstraling continu de grenzen opzoekt. Een festival waar de bezoeker van begin tot eind ondergedompeld wordt in de elektronische wildernis, waar men talent kan spotten maar ook de absolute top kan bewonderen. Van UK Bass tot Nu-Disco, van Rave tot aan Techno, van House tot aan Urban en alles daartussen in. Daarnaast beleeft de bezoeker ook nog eens de ultieme festivalervaring doordat dit alles gecombineerd word met een camping, waar men drie dagen lang kunt vertoeven en tot diep in de nacht door kunt gaan in de Nachtclub die tot 05:00 uur in de ochtend geopend is.

Op de volgende data organiseren ze verschillende pre-party evenementen op verschillende locaties: 4, 5 & 24 april!