Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe dance avond M.V.D.Z. naar 013

gepubliceerd door , op
M.V.D.Z.
12 februari 2015
Op zaterdag 7 maart komt de nieuwe, frisse, openminded dansavond Lucien & Friends present M.V.D.Z. (Ministerie van Duistere Zaken) naar 013 Poppodium in Tilburg. De line-up bestaat uit onder meer house grootmeesters Benny Rodrigues en Lucien Foort.

Lucien & Friends present M.V.D.Z. (Ministerie van Duistere Zaken) is een muzikaal initiatief waar wordt bekokstoofd, gekonkeld, gedreigd, vervolmaakt, verwrongen binnen kaders die geen kaders mogen zijn. M.V.D.Z. is een vrije en eigenwijze avond en nacht. De DJ's zijn Visionairs op het gebied van duistere frequenties, lage golfvormen en ongedefinieerde beats die je graag verwelkomen bij dit anarchistische verbond waar Eenheidsworst niet wordt geserveerd.

M.V.D.Z. ( p )resident Lucien Foort heeft voor het debat in Tilburg gekozen voor een fractie bestaande uit de volgende ministers: Benny Rodrigues, die als één van Nederlands grootste inspiratiebronnen zijn muzikale uitgesproken zegje altijd klaar heeft. Uit België komt minister DJ Svemirski, die sinds1989 in België en omliggende landen draait. Daarnaast runt hij Coincidence Records en produceert hij voor Tic Tac Toe Rec, Artform en Thrill. Vice President Tahko geeft deze avond acte de presence en heeft zich binnen de landelijke politiek al onsterfelijk gemaakt met audiënties bij Click, Brookfield Kids, Kollektiv, Zandbak en veel meer en kan dus aan deze fractie niet ontbreken. Laatste minister is minister SEP. Hij studeert in zijn spaarzame vrije tijd aan de Rockacademie en kent de lokale politiek als zijn broekzak. Hij zal het debat in gepaste stijl inleiden op het hoogste platform.

Line up:
Benny Rodrigues
Lucien Foort
Svemirski
Tahko
SEP