Partyflock
 
­ Nederland

Nachtsport is terug in Doornroosje

gepubliceerd door , op
Nachtsport
9 februari 2015
Na een jaar afwezigheid is het Nijmeegse techno concept – dat bekend is van succesvolle feestjes in o.a. Doornroosje en Merleyn – terug met een nieuwe editie. Na een knallende afsluiting in het oude pand is het nu tijd om uit te pakken in het nieuwe Doornroosje. Met een waardig programma worden alle Nachtsporters op 21 maart opgeroepen om van 23:00 tot 06:00 uur flink aan de conditie te werken.

Christian Smith Zweden
Een kampioen van de funky techno sound met rollende baslijnen. Elementen die ook telkens terug komen in zijn laatste album 'Stranger Than Paradise' gereleased op zijn eigen label Tronic. Zijn roots mogen dan wel liggen in de rollende techno maar hij is geen purist dus verwacht een techno set met een innovatieve 'out of the box' platenkeus. Met slechts enkele gigs in met name Amsterdam weinig in Nederland te zien en nog niet eerder in Nijmegen op bezoek geweest.

Alex Under Spanje
Deze jonge Madrileense DJ staat bekend om zijn eclectische stijl. Zijn producties en sets variëren van house naar minimal en van techno naar acid. Na 5 jaar komt hij weer terug in Doornroosje voor een exclusieve techno closing set.

Thomas Elmore
Afgelopen jaar is hij druk bezig geweest met zijn soul-volle house & techno concept Blauwdruk waarmee hij sfeervolle feestjes in Merleyn neerzet. Hij is Nachtsports resident van het eerste uur en het leek daarom meer dan gepast dat hij de eerste klanken zal inluiden met een extra lange set.

Kaarten á €15 zijn verkrijgbaar via nachtsport.nl