Partyflock

The Plug · een avond waar producers en djs elkaar ontmoeten

 

The Plug · een avond waar producers en djs elkaar ontmoeten

gepubliceerd door , op
The Plug (flyer)
Geïnspireerd door platforms zoals Finq, Majestic Casual en A British Rain presenteren Beat 'm Up & KINGZ exclusives een geheel nieuwe clubavond 'The PLUG'. The PLUG is een concept met een internationaal karakter die zijn wortels zal vestigen in één van Rotterdams meest intieme lounges Number 14. Waar de DJ's je meenemen naar de lekkerste future tracks en de producers je terugbrengen naar de bron van de hedendaagse clubsound. De avond waar paden van DJ's en producers zich kruisen en al met al 'music matters'. De eerste editie zal plaatsvinden op 21 februari 2015.

Fes Doti Fresh, bekend als founder van Beat 'm Up is de eerste producer die een set zal neerzetten voor dit concept. Hij wist de jury van de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2014 te overtuigen van zijn kunsten en de eerste plaats (Electronics) te bemachtigen. Beat Em Up, ooit begonnen op een zolderkamertje in Rotterdam, staat vandaag de dag bekend op de producer platformen van de Benelux.

Franky Sticks, ook bekend als turntablist van Rotterdams grootste belofte The Re:Fresched Orchestra. Samen met het Rotterdamse Orchestra heeft hij diverse zalen in heel ons landje gezien. In zijn platentas vind je items uit verschillende stijlen waaronder scratching hiphop, r&b, future beats, trap, en neo soul. Met een scala aan tracks weet Franky gemakkelijk een brug te slaan tussen de diverse stijlen.

DJ Salesman kan als opkomende DJ niet missen in deze line-up. Naast zijn grote liefde voor R&B is zijn passie voor Future Beats sterk terug te horen. Salesman weet de muziek te vinden waar menig DJ niet op kan komen, waardoor zijn set bestaat uit potentieel nieuwe hits voor de clubscene. Die kant zal hij 21 februari volledig naar voren brengen. Genoeg redenen om de eerste editie van The PLUG niet te missen!

Line-up
Fes Doti Fresh
Franky Sticks
DJ Salesman

Entree: €5,00