Partyflock
 
­ Nederland

Magistrat Valentijnsweekend

gepubliceerd door , op
Cabaret Florida
1 februari 2015
Het weekend van de liefde komt er aan! In Magistrat vieren se dat twee dagen lang met de beste house en disco sounds op vrijdag en de fijnste techhouse en techno op zaterdag. Zaterdag vieren ze twee verjaardagen. Van de favoriete techno Lady Estroe en van Paul Hazendonk. Zij hebben als speciale gast niemand minder dan Dimitri uitgenodigd.

Vrijdag 13 februari – Cabaret Florida w/ Aerial, Dikzo Disco
In 1925 vestigde het Cabaret Florida zich in het pand wat je nu goed kent als club Magistrat. Het roemruchte verleden van dit Rococo pand is nog steeds voelbaar binnen haar muren. In de tijd van Cabaret Florida leefden de burlesque dames, big bands en statige heren met sigaren, in jacquet gestoken, zich helemaal uit en was het vertier optimaal in één van de eerste nachtclubs / dancings in het Haagse.
Ter ere van deze florissante tijd zullen ze onder de naam Cabaret Florida oudere sounds en nieuwere sounds aaneen gemixt ten gehore gaan brengen. denk aan disco, nudisco en de betere house tracks. Het Dikzo Disco duo zal de avond inluiden met een lange set vol trippy en stroperige disco sounds in een nieuw jasje gestoken. DJ Aerial zal de sounds nog verder uitbreiden met disco en house sounds van de bovenste plank.

Zaterdag 14 februari – Magistraal Valentine special w/ Estroe, Paul Hazendonk, Dimitri
Op deze romantische Valentijnsdag nodigen Estroe en Paul Hazendonk je uit om samen hun jaarlijkse verjaardagsfeest te komen vieren. Elk jaar doen zij dat op een andere locatie in Nederland en nadat Estroe al twee maanden achtereenvolgens, met veel plezier in Magistrat heeft gedraaid is deze 'birthday bash' een logisch vervolg.Een beter cadeau dan onze speciale gast van de avond, dj Dimitri, konden ze zich niet wensen natuurlijk en ze voelen zich zeer vereerd dat hij komt draaien! Estroe en Paul doen dan ook niets liever dan hun feestvreugde delen met een muzikale nacht vol vrolijke, energieke - doch diepe en emotionele - en met vlagen hartstochtelijke mix van warme house en techno.

In de bovenzaal zal het BPM Collectief, bekend van diverse events in en om 070, acte de présence geven. BPM Collectief is het vaste duo Ivan Mark en Vidès. Deze sessie wordt versterkt met Magistrat resident Frank Farrell Deep-Warm-Teasing-house-Zwoel-Funky-Techy-Sexy-Groovy-Harmonic-techno
Voor 1u gratis entree!

* Cadeautip:
- Lekker vroeg binnen komen om in een romantische vibe te komen
- Liefdevolle blikken
- Vier je eerste date en laat cupido Dimitri zijn werk doen
- Partymood
- Enthousiaste dansmoves