Partyflock
 
­

Distortion & RTSier in de Duycker

gepubliceerd door , op
'OK partypeople, it's...Party kicking time'. Met deze legendarische woorden gaat Duycker 7 februari terug naar de gloriedagen van de houseparty's. Speciaal voor dit evenement hebben ze in de historie van hardcore lopen graven om een weer een speciale act neer te zetten. En kwamen deze keer uit bij de mannen van Rotterdam Terror Corps. Bekend van hits als 'We're gonna blow your mind', 'Raveworld' en 'The horror', maar net zo goed vanwege hun spraakmakende optredens.

De line-up is iedere keer een verrassende verzameling van grote namen uit de hardcore scene aangevuld door een selecte groep local dj's die weten hoe ze de boel op zijn kop kunnen zetten en je trommelvliezen het nodige geweld aan zullen doen, Keiharde basslijnen, vlijmscherpe kicks, spijkerharde beats, keiharde early rave en dikke oldschool sound en alle bekende hardcore-klappers van de afgelopen twintig jaar. Het wordt weer een gezellig avondje terug naar de tijd van de Energiehal, die Hoofddorp op zijn grondvesten zullen doen schudden!

The power of the true Energiehal is still lurking.
This can mean only one thing: It's Party kicking time!
Speakers are pouring out kicks of steel and the most terrifying sounds from the deepest of the earth.
An incredible atmosphere, like you're being sucked into a vacuum.
When you see the black flag, with the white skull...trouble is coming!


Tickets bestel je voor €7,50 bij Ticketscript. Aan de deur betaal je €10.

4 opmerkingen

valt ook niet mee om een dj naam goed te typen hahaha :) DistortioM? het is DistortioN ;)
Schrijf je eerst: oke partypeople it's partykicking time.. denk je.. heej shadowlands, maar nee dan krijg je pauper distortion met zn goedkope act :S
Rot toch op joh met he goedkope act distortion is een master en brengt de laatste tijd weer mooi spul op de markt
Een legende die respect heeft verdiend na al die jaren