Partyflock
 
­ Nederland

Tram 10 nodigt Arjuna Schiks en Illesnoise uit

gepubliceerd door , op
Tram 10
22 januari 2015
FeestTram 10 · Winterparade
Datumvrijdag 6 februari 2015
WinactieTram 10 actiegesloten
LocatiePanama Site
6 Februari nodigt Tram 10 Arjuna Schiks en Illesnoise uit om samen met de Tram 10 residents een waar spektakel te maken van de tweede Tram 10 reis. Na de geslaagde opening met Juan Sanchez en JP Enfant gaat Tram 10 door met de winterparade.

Tijdens deze Tram 10 editie nemen de Tram 10 residents Arno Motz (live), Roseau en Mrs Smith de reizigers mee met hun heerlijke diepe, melodieuse en soms rauwe klanken. Ook Arjuna Schiks bestuurt de Tram, Arjuna is bekend om zijn live sets tijdens Loveland, Mysteryland, Timewarp en Cocoon. De stijl van Arjuna's muziek beweegt zich op het snijvlak van ambient en tech-house en is ten allen tijde dansbaar. Tram 10 zal vervolgens onder begeleiding van Illesnoise (bekend van Pleinvrees, Valhalla en DGTL) het feest complete maken.

Tram 10
Tram 10 is kwaliteitsmuziek, gegoten in een feestelijke ambiance. Geen onvriendelijke conducteur en geen vervelende ov chipkaart maar een feestje met slingers, confetti en een sfeer die het best vergelijkbaar is met het moment dat Robben tegen Duitsland scoort in de finale. De meest gezellige tram van Amsterdam is klaar voor vertrek!

Heb je nog geen kaarten? Haal deze dan op tijd via www.tram10.nl