Partyflock
 
­

Vendetta 2015 laatste informatie

gepubliceerd door , op
flyer Vendetta
31 januari is het eindelijk weer zo ver, tijd voor Vendetta! Om je zo goed mogelijk voor te bereiden hebben de organisaties de belangrijkste informatie in dit bericht voor je vermeld.

Net zoals vorig jaar geen knikkende knieën of natte voeten meer! Met een geheel overdekt én verwarmd buitenterrein zijn wij het winterse weer voor. Daarnaast kan je dit jaar in area 1 vanaf de tribune genieten van Vendetta!

Nog geen ticket voor Vendetta? Wij als organisatie raden je aan niet lang meer te wachten met het kopen van je kaartje. Grijp niet mis en bestel je ticket via Paylogic of haal je ticket bij één van de 400 Primera Stores door heel Nederland. Kaarten kosten € 26,50 (ex fee). Indien nog aanwezig zullen er ook tickets verkocht worden aan de deur.

Bekijk de trailer hier:Timetable
  • Area 2
  • 22:00 - 23:00:  Nederland hardstyle
  • 23:00 - 00:00:  België hardcore, trance, hardstyle
  • 00:00 - 01:00:  Nederland hardstyle
  • 01:00 - 02:00:  Nederland techno, drum & bass, hardcore, trance, hardstyle, urban, house
  • 02:00 - 03:00:  Nederland techno, hardcore
  • 03:00 - 04:00:  Nederland hardcore
  • 04:00 - 05:00:  Nederland hardcore
  • 05:00 - 06:00:  Nederland hardcore
  • MC: Nederland drum & bass, hardcore, dubstep

Kluisjes
Tijdens Vendetta 2015 is de parel voorzien van voldoende kluisjes. Tegen een kleine vergoeding kan je een kluisje huren met een borg van € 5,- per kluisje. Bij de inlevering van je sleutel zal je de borg weer terug ontvangen. Het kan fris zijn dus kom warm gekleed!

Deurbeleid - Drugs
De minimale leeftijd voor Vendetta 2015 bedraagt 18 jaar. Er kan om je legitimatiebewijs gevraagd worden. Ben je nog geen 18 of heb je geen geldig legitimatiebewijs bij je, word je niet toegelaten tot het evenement. Ook voor Vendetta geldt een zero-tolerance beleid, waarbij iedereen gefouilleerd wordt. Wij conformeren ons aan het lokale beleid van de politie Moerdijk. Dit is 'zero tolerance'. Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie. Vloeibare stoffen en stoffen op drijfgas, zoals deodorant of parfum zijn verboden tijdens Vendetta 2014. Het is bovendien niet toegestaan in en uit te lopen.

Eten & Drinken
Tijdens het evenement zijn er genoeg eet en drink gelegenheden. Eigen drank en voedsel meenemen is niet toegestaan.

Camera's
Het is toegestaan om fotocamera's (ook spiegelreflex) en handheld videocamera's mee te nemen naar Vendetta. Professionele videoapparatuur is niet toegestaan.

Toiletten
Op het festival zijn genoeg toiletten aanwezig. Deze zijn uiteraard gratis.

Bereikbaarheid
Het adres van de Parel is Prinses Margrietstraat 15, Fijnaart. Voor mensen die met de auto komen: er is voldoende gratis parkeergelegenheid! De verkeersregelaars zullen je bij aankomst naar de juiste parkeerplaats wijzen.

Pendelbushalte
De halte bevindt zich aan de nieuwe zijde (kant Belcrum) van het NS station Breda waar de internationale touringcars stoppen. Deze halte bevindt zich recht tegenover cafetaria De Nieuwe Bredanaar. De internationale halte is voorzien van 2 borden; 1 blauw bord met een bus erop en 1 wit bord met de tekst "Regular International Bus Services Only". De pendelbus is van touringcarmaatschappij Brabant Expres, dit zijn witte touringcars met groene letters.

De pendelbustijden heenweg:
De pendelbus zal diverse malen op en neer rijden vanuit NS Station Breda. De reistijd is ongeveer 25 minuten. Hieronder vind je de exacte tijden:

21.25 uur vanaf NS Station Breda (Belcrum)
22.25 uur vanaf NS Station Breda (Belcrum)
23.25 uur vanaf NS Station Breda (Belcrum)

De Pendelbustijden terugweg:
De pendelbus zal èèn keer terugrijden vanaf de Parel richting NS Station Breda. Ook hier zal de reistijd ongeveer 25 minuten duren. De bus vertrekt op onderstaande tijdstip:

06.00 Pendelbus Open.
06.15 a 06.20 vanaf de Parel Fijnaart (Vendetta)

We raden iedereen aan om gespreid te reizen. Mocht de pendelbus vol zitten op een van de aangeven tijden, dan zal je moeten wachten op de volgende rit.

Mocht je in de voorverkoop geen combiticket hebben gekocht; er is nog een beperkt aantal pendelbustickets beschikbaar in de pendelbus. Deze kun je dan afrekenen bij een van de coördinators van de betreffende bus. Een retourtje bedraagt € 15,00. De mensen die reeds in het bezit zijn van een pendelbusticket hebben voorrang met instappen op de personen die aan de pendelbus een ticket willen kopen.

Roken
Sinds 2008 is het in alle horeca gelegenheden in Nederland verboden om te roken. Dit geldt ook voor de Parel. Voor de rokers is er een verwarmde rokersruimte aanwezig.

Pinnen
Op Vendetta staat geen pinautomaat om contant geld op te nemen. Wel is het mogelijk om munten te pinnen bij de kassa's. Zorg er dus voor dat je altijd contant geld op zak hebt voor bijvoorbeeld kluisjes of onvoorziene omstandigheden. Niet alleen jouw telefoon, maar ook pinautomaten zijn afhankelijk van een stabiele netwerkverbinding.

Samen uit, samen thuis!
Een nacht feesten kost veel energie. Zorg dat je goed op jezelf en je mede partyganger(s) let. Zorg dat je voldoende drinkt en op tijd je energiebehoefte aanvult, zo kun je er weer tegenaan! Mocht je je toch niet lekker voelen, er is een professionele EHBO post aanwezig. Zorg voor voldoende warme kleren en berg deze op in je kluis. Zo ga je na afloop warm naar huis.

Veiligheid
De organisatie vindt het belangrijk dat jij je veilig voelt op het evenement. Tijdens het evenement is er voldoende beveiliging aanwezig. Is er iets aan de hand? Je kunt altijd direct terecht bij de beveiliging op het evenement.

4 opmerkingen

Vet man die trailer :lol: :lol: gast zit een beetje mysterieus in een boek te schrijven. Zie je gewoon net als de wind komt, dat het een telefoon boek is :lol:
 
Artiest KenZat, Renovatio
Uitspraak van Albertino op maandag 26 januari 2015 om 15:34:
Vet man die trailer :lol: :lol: gast zit een beetje mysterieus in een boek te schrijven. Zie je gewoon net als de wind komt, dat het een telefoon boek is

:lol: kansloos dit
ow ja zeker aanwezig heb er echt kei veel zin in hardcore 4 life !!!!!