Partyflock
 
­

JWW & U.D.E. Legal Free Party T3kno 4 Life

anoniem gepubliceerd op
flyer T3kno 4 Life
FeestT3kno 4 Life · Systeem JeWeetWel & U.D.E. Legal Free Party
Datumvrijdag 30 januari 2015
LocatieDe Speaker
Soundsysteem Je Weet Wel en Underground Dance Events slaan de handen ineen. In de nieuwste en grootste tent van Alphen aan den Rijn De De Speaker zullen Systeem JWW en U.D.E. T3kno 4 Life lanceren. De De Speaker is een box in een box gebouw, dus maximale speakerdruk is gegarandeerd!

Deze free party is anders dan dat jullie van JWW gewent zijn, hij is namelijk helemaal legaal! Maar niet zonder reden. Geen regen, geen kou, geen ome agent, en een super dikke eindtijd! Minimaal 9 uur lang zullen de zwaarste en diepste tekno bassen De De Speaker vullen, gebracht door de meest uiteenlopende artiesten. De lijst doet je verbeelding spreken! Het geluid en artiesten zullen geheel verzorgt worden door Systeem JeWeetWel.

Line up
Bronx (Hazard Unitz, Trust In Record) IT
Neuroclown (Legal Sound)
Stefan ZMK (Obs.Cur, Hit 'n Run, Mackitek)
DJ_OY (White Noise)
Bertrand
Rinse
Ernesto (AA, Plexat, Mitose rec.)
Gewoon Jan (AA, Plexat)
Cascajtek (Fr33 fr3ak)
ManiaK - The Hardwarist - Tekket

Ook aan een chill ruimte is gedacht waar de muziek net even iets zachter staat, zodat je toch even op adem kan komen en ondertussen lekker bij de merchandise van Rammel en Babbel rond kan kijken. Vinyl's, t-shirts, truien, stickers noem het maar op. Bij Rammel en Babbel hebben ze het allemaal. Ook zal hier een 'open' podium zijn voor artiesten.

De entree is geheel gratis, maar een donatie voor de artiesten en het system is van harte welkom.

De De Speaker is gelegen aan de rand van Alphen aan den Rijn en is gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer of lopend vanaf het station. Alphen aan den Rijn ligt centraal in Nederland tussen de A4 en de A12 in, vlakbij Leiden.

De De Speaker beschikt over een bewaakte garderobe voor € 1,-. Ruim voldoende parkeerplaatsen rondom het pand. Gratis toiletten.

Aandachtspunt
Het feest is gepland tot 08:00 uur, maar mocht het zo zijn dat ze dan nog helemaal vol zitten, (dat is dus aan jullie) dan kunnen jullie van uur tot uur doorgaan tot max 9 a 10 uur. Tussen 01:30 en 06:00 uur is volgens de APV de deur dicht. Wees dus op tijd! Mocht je voor 06:00 uur aankomen, heb alsjeblieft respect voor de buurt en veroorzaak geen overlast met harde muziek of schreeuwen. Om 06:00 uur zijn jullie weer van harte welkom om het feest in volle gang door te zetten.

Er is een relaxed deurbeleid, maar er wordt gefouilleerd voor ieders veiligheid! Wapens, vuurwerk, glaswerk, spuitbussen/stiften en zelf meegenomen drank zijn niet toegestaan. Wees een gast voor je eigen feest en hou het rustig voor de buurt, want met jullie wordt dit een top feest!

1 opmerking

spuitbussen/stiften en zelf meegenomen drank zijn niet toegestaan.

Whehehe 8-) wel goeie fissa