Partyflock
 
­ Nederland

Super Social en Waterkant presenteren The Social Garden

gepubliceerd door , op
The Social Garden
21 januari 2015
Super Social en Waterkant presenteren op zaterdag 11 Juli The Social Garden, een nieuw intiem festival aan de oever van de Nieuwe Meer in Amsterdam. De twee partijen hebben de handen ineen geslagen om een nieuw en intiem festival te bieden waar het samenzijn op een prachtig en uniek stukje Amsterdam minstens net zo belangrijk wordt als de geprogrammeerde artiesten.

Super Social is de vaste donderdagavondvan de Chicago Social Club, met muziek en gezelligheid in de breedste zin van het woord.Een combinatie van een fijne groep Amsterdammers met een eclectische muziek stijl, die varieert in stijlen als pop, (nu)disco, house, future en UK in de club en HipHop, R&B en hits in de 2e zaal, zorgen er wekelijks voor dat de feesstemming in de door bezoekers gedoopte "De Soos" losgeslagen is. Waterkant is de nieuwe horeca hotspot van Amsterdam, geïnspireerd door het mooiste stukje Paramaribo. Op de kaart staan onder andere typische Surinaamse items als Parbo-bier, orgeade, gemberbier, roti en saoto soep. Muzikaal komt er roots/reggae, hiphop, r&b en Surinaamse poku uit de speakers.

Met de gezelligheid van Super Social en warmte van Waterkant is er een ideale combinatie gevonden voor het intieme/boutique aan het water van de Nieuwe Meer. Op donderdag 22 Januari viert Super Social haar drie jarig bestaan en wie jarig is die trakteert! En daarom is er een klein cadeau voor hun vaste bezoekers. In een beperkte oplage zijn er op donderdag 22 januari vanaf 12:00 uur tickets beschikbaar voor het festival voor verjaardagsprijs van €19,50. De early-bird kaartverkoop start op maandag 9 Februari om 12 uur en tickets kosten dan € 24,50.