Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland Victoria's angels are back heeft een heerlijke freestyle, hardstyle, oldskool line-up

gepubliceerd door , op
Crazyland Victoria's angels are back heeft een heerlijke freestyle, hardstyle, oldskool line-up
13 januari 2015
FeestCrazyland · Victoria's Angels Are Back
Datumzaterdag 7 maart 2015
LocatieNorth Sea Venue
Crazyland is niet meer weg te denken in de hardere stijlen scene dat merkt de organisatie ieder feest weer. Met Alice in Horrorland op november 2014 waren er opvallend veel mensen van de Q-dance, b2s en andere hardere stijlen feesten. Ook voor deze mensen heeft de organisatie een dikke line-up. Voor de Timelock freestyle zaal, wat vroeger de Scantraxx zaal was, heeft de organisatie de volgende dj's voor jullie: Deepack, The Darkraver, Dr. Rude, Alpha², Luna en Pavo. Voor de Oldschool Gangsters zaal die tegenwoordig een stuk groter is geworden heeft de organisatie de volgende dj's: Rob, Genius, Stanton, Critical Mass, Yves en PsyckoDJ. Om vast in de mood te komen, kunnen jullie vast kijken naar de aftermovie van de vorige keer!

Alice in Horrorland:


Crazyland is niet meer weg te denken uit Nederland en de aanhang groeit nog steeds. Elk feest is uitverkocht, maar ondanks dat blijven ze luisteren naar de bezoekers. Serieuze op- of aanmerkingen kun je via de nieuwe site sturen www.crazylandparty.nl Ook heeft de organisatie een hele mooie winactie op Facebook! Een reis naar Ibiza die al voor de derde keer weggegeven gaat worden! Doe mee want de teller staat bijna op 30.000 en dan wordt de winnaar getrokken.



Heb jij je kaartje nog niet in huis? Haal deze dan snel voordat je te laat bent! Deze editie zal de andere weer overtreffen. Koop je kaartje bij koop tickets, koop tickets of Boekingapp waar je de minste fee betaalt.

3 opmerkingen

TIMELOCK FREESTYLE :respect:

Aanwezig :D :D :D
 
Aanwezig vip!!
Wow! Wat een super leuke thema :D Dit wordt weer een geweldige Crazyland editie :respect: Heel veel zin in :woop: :D