Partyflock
 
­ Nederland

Het Berlijnse Dystopian op The Crave

gepubliceerd door , op
The Crave
10 december 2014
FeestThe Crave · Dystopian Special
Datumvrijdag 23 januari 2015
LocatiePIP Site
Vorig jaar was een vruchtbaar jaar voor District25. De Haagse organisatie is verantwoordelijk voor het snelgroeiende technoconcept The Crave. Artiesten als Cari Lekebusch, James Ruskin, Pär Grindvik en Sandrien zijn al de revue gepasseerd. Na meerdere uitverkochte edities en een eigen festival zijn ze van plan deze stijgende lijn in 2015 door te zetten. Dystopian uit Berlijn is namelijk uitgenodigd op 23 januari.

Dystopian, opgericht door Rødhåd, ontstond drie jaar geleden als platform waar hij zijn muziek kon releasen en verspreiden naar een groter publiek. Met releases van onder andere Recondite, Alex.Do en natuurlijk Rødhåd zelf, is Dystopian binnen no time uitgegroeid tot één van de relevantste labels van het moment. Het vooruitstrevende en altijd vernieuwende Dystopian host een eigen area op The Crave.

Het Berlijnse label is al één keer eerder naar Nederland afgereisd. Dit was tijdens de Klockworks & Dystopian weekender in Trouw. De verrassing van de avond was toen de vier uur durende set van Distant Echoes. Distant Echoes staat ook op The Crave, evenals Felix K en Ø [Phase]. De line-up wordt compleet gemaakt door Tim Wolff, Vân Anh, stranger en resident Secunda.

The Crave 'Dystopian Special' vindt plaats op vrijdag 23 januari, in PIP. Deze editie gaat wederom uitverkopen maar er zijn nu nog tickets. Haal je kaartje via koop tickets. Voor overige info: www.thecrave.nl