Partyflock
 
­

XXlerator Carnaval · Trailer

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels
Op Eerste Kerstdag beleefden de XXlerator bezoekers een historisch moment: de allerlaatste XXlerator beats in een uitverkochte Club Matrixx in Nijmegen. Na 13 jaar de thuisbasis geweest te zijn van XXlerator, heeft de club Matrixx per 1 januari de deuren gesloten. De organisatie Matrixx gaat verder als evenementenorganisatie in binnen- en buitenland. Uiteraard gaat het bekende XXlerator concept verder in 2015, met verschillende nieuwe indoor evenementen. Als eerste op het menu: XXlerator Carnaval in Venray!

XXlerator Carnaval
Op zaterdag 14 februari luidt XXlerator traditiegetrouw de start van Carnaval in tijdens XXlerator Carnaval. Dit keer op een nieuwe locatie: Evenementenhal Venray.
Gelegen midden in carnavalsland, direct aan de snelweg A73, en op 500 mtr van station Venray, maakt dit een ideale locatie voor XXlerator.

In de gloednieuwe beurshallen, gelegen áchter de voormalige discotheek Zenith, verrijst op 14 februari een bont aangeklede carnavals zaal, geschikt voor zowel de polonaise als het betere stampwerk.Line-up
Brennan Heart
Zany vs Donkey Rollers
Radical Redemption
Frequencerz
Da Tweekaz
Mashup Jack Live
Dj Thera Live
Audiotricz
Rebourne
Envine
MC Villain

Kom verkleed en win!
Uiteraard is het leuk als iedereen verkleed in zijn/haar beste carnavalsoutfit. Zoals ieder jaar is er weer een fantastische prijs te winnen voor de leukst verklede bezoeker van XXlerator Carnaval. Hoe gaat dit in z'n werk?
In de entreehal van XXlerator Carnaval kun je tussen 22:00 en 02:00 op de foto; in je eentje of met je vriendengroep. Deze foto's verschijnen in de week na het evenement op de XXlerator Facebook, waaruit de jury 3 winnaars kiest. Deze winnen dan 2 toegangstickets voor Emporium 2015!

Tickets
Kaarten zijn te koop via de speciale website www.XXlerator.nl/Carnaval of via de directe link naar Paylogic. Uiteraard zijn tickets ook verkrijgbaar in alle Primera winkels.