Partyflock
 
­ Nederland

Het nieuwe jaar 2015 meteen goed beginnen met een gloednieuwe editie van We All Love 80's 90's 00's

gepubliceerd door , op
We all love 80's 90's 00's
15 december 2014
Het nieuwe jaar 2015 meteen goed beginnen? Dat kan natuurlijk! Terug in de tijd met een gloednieuwe editie van We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van Sinkel. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 & 00's in hartje Utrecht en dat op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar: zaterdag 3 januari 2015!

Het hartverwarmende sfeertje van de Domstad, We All Love houdt ervan! De beste danceable platen uit de jaren 80, 90 en 00's tijdens een spetterende avond waarbij alles, zowel muzikaal, globaal en decoratief, in het teken staat van de leukste drie decennia ooit. Wij hebben geluk dat we deze tijd mochten meemaken! Wat dacht je van de leukste televisie serie Married with Children? Of de geweldige film Dances with Wolves? Of misschien zat jij wel aan de buis gekluisterd bij de flauwe humor van Cow & Chicken of keek jij vol verwachting naar de film Sin City! Wanneer al deze herinneringen oprakelen dans jij op de lekkerste hits van Robin S, T-Spoon, Dr. Alban maar natuurlijk ook Five, TLC of zelfs op Justin Timberlake en Eminem!

De Utrechtse editie van We All Love 80's 90's 00's vindt plaats in het unieke en authentieke pand van de Winkel van Sinkel, te vinden in hartje Utrecht aan de Oudegracht. Hét cultureel warenhuis in de ruimste betekenis van het woord biedt het ideale decor voor een reis terug in de tijd. Tijdens elke editie van We All Love 80's 90's 00's nemen de beste DJ's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de 80's, 90's en 00's. De VJ's zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten. Zet dus zaterdag 3 januari met een dikke zwarte stift in je agenda voor We All Love 80's & 90's & 00's!