Partyflock
 
­ Nederland

Knock Out! 'The Ultimate Battle Night' latest info

gepubliceerd door , op
Knock Out!
19 december 2014
Nederlands
Engels
Aanstaande zaterdag is Sportpaleis Ahoy het toneel voor Knock Out! 'The Ultimate Battle Night'. Voor het derde jaar op rij haalt een delegatie hedendaagse Hardstyle helden hun strijdbijl onder het stof vandaan om het tegen elkaar op te nemen tijdens acht zinderende battles. Verwacht messcherpe edits, legendarische remixen en heroïsche overwinningen in een bruut decor van vuur, lasers en licht. Voordat je zaterdag naar de battle arena reist, zijn er nog wel een aantal belangrijke praktische zaken die je vooraf dient te weten. Je leest deze laatste informatie, inclusief de time table, in dit bericht.

Timetable


Tickets
Tickets zijn nog verkrijgbaar via de b2s ticketshop.

Volg Knock Out! online
Tijdens Knock Out! 'The Ultimate Battle Night' wordt er continu foto-, audio- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via Facebook, Twitter, YouTube, Soundcloud, Google, Instagram & Tumblr om op de hoogte te blijven van wat er tijdens het evenement gebeurt. Volg ook de Knock Out! Facebook pagina voor exclusieve content! Deel je party ervaring met ons en gebruik de hashtag #KO15 wanneer je iets over het evenement post op social media.

Snapchat
Voeg officialb2s toe op Snapchat en zie een exclusief Backstage verslag van Knock Out! 'The Ultimate Battle Night' met foto's en video's.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Knock Out! is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en hiernaast betaal je €5 borg, die je bij het inleveren van de sleutel weer terug krijgt. Zorg ervoor dat je contant geld meeneemt, want je kunt hier niet pinnen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
In Ahoy bevinden zich diverse muntkassa's. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Het is hiernaast mogelijk om extra contant geld op te nemen bij de pinautomaten die zich in Ahoy bevinden.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes toegestaan.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is 'zero tolerance'. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Knock Out! feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Verdenk je iemand er van dat hij/zij te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO waarschuwt.

Auto
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en volg je daarna de borden 'Ahoy'.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
Je houdt de A4 aan tot Den Haag. Daarna volg je de A13 richting Rotterdam en vervolgens de A20 richting Hoek van Holland. Je neemt de A4 door de Beneluxtunnel. Hierna volg je de A15 Ring Rotterdam Zuid. Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht
Je houdt de A12 aan tot Gouda. Daarna volg je de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt je de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Dordrecht/Breda
Je houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
Je houdt de A29 aan richting Rotterdam. Je rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat hier al aangegeven. Daarna let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Parkeren
Er zullen tijdens Knock Out! verschillende parkeerterreinen geopend zijn. Volg de borden 'Parkeren Ahoy' en de instructies van het parkeerpersoneel goed op.

Openbaar vervoer
Sportpaleis Ahoy is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar station Rotterdam Centraa; pak daar metro D richting de Akkers en E richting Slinge en stap uit bij halte Zuidplein, deze ligt tegenover Ahoy. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.ns.nl (trein), www.ret.nl (metro) en www.9292ov.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.).

Let op: de metro rijdt vanaf 07.30 's ochtends terug naar Centraal Station.

Meer informatie
Check deze website voor meer informatie over The Ultimate Battle Night.

7 opmerkingen

b2s heeft drukke weekjes achter de rug.. veel geld binnengeharkt dus :DF
De timetable is precies zoals ie zou moeten zijn (Y)
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van Pascal_1974 op maandag 16 maart 2015 om 14:31:
b2s heeft drukke weekjes achter de rug.. veel geld binnengeharkt dus :DF


Als jij een baan zou hebben, zou je ook centjes verdienen :yes:
Uitspraak van Karian op dinsdag 17 maart 2015 om 07:38:
Als jij een baan zou hebben, zou je ook centjes verdienen

maar goed dat ik een leuke baan heb :D Geef b2s juist kudo's ervoor (Y)
Ik wil er zo graag ook heen hahaha
waar kan ik alle foto's vinden? ik heb alleen het kaartje van luquid motion, ben me andere kaartje verloren :(