Partyflock
 
­ Nederland

Circle terug in AIR Amsterdam met Secret Cinema, Juan Sanchez en meer!

gepubliceerd door , op
Circle
5 november 2014
Met de komst van Secret Cinema naar de tweede editie van Circle belooft de 13e december een legendarische avond te worden. De rasartiest wordt met recht door velen genoemd als één van de pioniers van de Nederlandse techno scene. Al meer dan 20 jaar staat Secret Cinema, Jeroen Verheij in het dagelijks leven, aan de top van de (inter)nationale techno scene als producer én als live act. De Hollander heeft meerdere onmiskenbare techno-klassiekers op zijn naam staan.

Als Secret Cinema, óf als zijn alter ego Grooveyard heeft hij anthems als Timeless Altitude, Sonar System en Mary Go Wild - waarnaar het vorig jaar verschenen totaalwerk over de Nederlandse dancescene is vernoemd - geproduceerd. Vrijwel alle grootste internationale festivals hebben op een bezoekje van de techno-grootmeester kunnen rekenen, en samen met Richie Hawtin, Adam Beyer en Dave Clarke is Secret Cinema één van de vier die de fameuze afsluiter op Awakenings Festival hebben mogen draaien.

Naast Secret Cinema zullen Juan Sanchez, TWR72 en Thom East hun opwachting maken in de grote zaal van AIR Amsterdam. De hosting van de tweede zaal is in handen van For Those Who Know, en zal tot op de avond van 13 december een geheim blijven. Een voorverkoop ticket scoor je voor een luttele 13 euro op de website van AIR: www.air.nl