Partyflock
 
­ Nederland

Fantickets Dance Valley 2015 uitverkocht
Start verkoop Flextickets

gepubliceerd door , op
Fantickets Dance Valley 2015 uitverkocht
1 december 2014
5.000 tickets in recordtempo uitverkocht, reguliere verkoop Flexticket gestart!
Organisator UDC maakt zojuist bekend dat 5.000 fans hebben geprofiteerd van de speciale Dance Valley 2015 actie. Scherp geprijsde Fantickets werden vlak voor de feestdagen aangeboden en in korte tijd aan de man gebracht. Het bord 'Fantickets uitverkocht' betekent, in tegenstelling tot voorgaande jaren, dat de reguliere ticket verkoop van Dance Valley Flextickets is gestart.

Dance Valley Flextickets
De voorbereidingen voor de 21e editie van Dance Valley zijn in volle gang. Na drie zeer succesvolle edities waarbij Dance Valley een nieuwe richting insloeg beloofd de organisatie komende zomer wederom een 'oorspronkelijk en stoer dancefestival, inclusief een over the top Mainstage' waar alle populaire muziekstijlen en artiesten van naam en faam in een unieke setting aan bod komen. Woordvoerder Brian Bout:' Drie jaar geleden zijn ze terug naar de basis gegaan waarbij ze met behoud van alle het goede een koerswijziging aanbrachten. Een juiste beslissing. Het feit dat een gelimiteerd aanbod Fantickets opnieuw sneller en talrijker dan vorig jaar zijn verkocht is een steun in de rug. En voor UDC een signaal dat vooral nieuwe en jonge bezoekers de magie van de Vallei massaal hebben omarmt'.

Naast de magie van de Vallei is het Flexticket een andere vaste waarde bij Dance Valley geworden. Namens de organisatie zegt Brian Bout hierover: ' Met Flextickets spelen in op de wens van het publiek om beloond te worden voor trouw en snelheid. Daarnaast sluit het Flexticket systeem goed aan op de broze economische realiteit'. Het Flexticket is een regulier ticket dat in aanloop naar het event vier maal in prijs stijgt. Startprijs voor een regulier ticket bedraagt tot 1 februari 2015 € 50. Uiteindelijk stijgt de prijs van een Flexticket naar € 65. Naast reguliere tickets worden ook VIP tickets en Travel Packages aangeboden. Kijk voor het totale ticket aanbod op de website van Dance Valley: www.dancevalley.nl/tickets.

Over Dance Valley
Dance Valley is het eerste dance event van Nederland dat overdag werd gehouden en sindsdien voorbeeld voor alle dance events die volgden. In 2001 bezochten 110.000 bezoekers de beroemdste vallei van Nederland en biedt haar bezoekers jaarlijks een zeer gevarieerd aanbod aan muziekstijlen en artiesten. De voorbereidingen voor de 21e editie zijn in volle gang en begin 2015 zullen de eerste namen van de line-up naar buiten gebracht worden. Voor up-to-date informatie, eerdere edities, aftermovies, recaps, liveset en interviews ga je naar de Dance Valley website, of check je de social media op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube