Partyflock
 
­

Hoofddorp krijgt nieuw Bass feest: Heat

gepubliceerd door , op
flyer Heat
FeestHeat · #1
Datumzaterdag 17 januari 2015
LocatieDuycker Site
WinactieHeat actie, gesloten
Nederland is vanaf 17 januari een nieuw drum and bass, dubstep en trap feest rijker! Dit nieuwe concept krijgt de naam Heat en wordt vanaf januari een aantal keer per jaar georganiseerd in het Hoofddorpse poppodium Duycker.

Tijdens Heat worden verschillende bass-genres samengesmolten tot een heerlijk dansbare mix van muziek. De drie hoofdingrediënten van Heat zijn drum and bass, dubstep en trap. Maar hier blijft het niet bij, er worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar andere bassgenres zoals grime, garage en meer. Het eerste deel van de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Via de Facebook-pagina van Heat kun wordt de line-up stap voor stap naar buiten gebracht.

DJ-contest
Dj's die zelf graag op de eerste editie van Heat willen draaien krijgen de kans middels een DJ-contest. Deelnemers kunnen een mix van 20 tot 30 minuten lang en wat info over zich zelf sturen in een privé bericht naar de Heat Facebook page. (www.heat-[location=14846].nl) Inzenden kan tot 27 december. De DJ-sets moeten aan een aantal eisen voldoen. Deze worden nader beschreven op de Heat like pagina.