Partyflock
 
­ Nederland

Rauw presents Bromance Homieland Tour

gepubliceerd door , op
Rauw
21 november 2014
FeestRauw · Bromance Homieland Tour
Datumzaterdag 20 december 2014
LocatieParadiso Site
Op zaterdag 20 december strijkt Homieland, het nieuwste concept van het toonaangevende Parijse platenlabel Bromance, neer op Rauw in Paradiso. Dat betekent naast labelbaas Brodinski ook een dj-set van wereldster Gesaffelstein! Én er zal een hele batterij aan andere artiesten acte de présence geven: Jimmy Edgar, Canblaster, Panteros666, Myd, Sam Tiba, Louisahhh!, GENER8ION en Ateph Elidja.

In een derde zaal zal het Rauw All Star DJ-Team met Joost van Bellen, Wannabeastar, RipTide en Nobody Beats The Drum de Rauw Top 100 aller tijden draaien.

Homieland is de nieuwe fantasiewereld van Bromance waar grenzen niet bestaan. Op 24 november is het compilatiealbum Homieland vol. 1 uitgekomen, waarop 19 tracks staan van Bromance & Friends-artiesten. Om dat nieuws in de wereld te knallen, gaat de Homieland Tour van start.

Bromance Records is eind 2011 opgericht door dj en producer Brodinski en manager Manu Barron. De laatste is ook oprichter van Silencio (de club van regisseur David Lynch), de wereldberoemde Paris Social Club en het muziekagentschap Savoir Faire. Ze hebben het label op de kaart gezet met tracks als 'Let The Beat Control Your Body' (Brodinski ft. Louisahhh!) en 'Control Movement' (Gesaffelstein). Inmiddels zijn er op het label achttien ep's uitgebracht, gemaakt door artiesten als Club Cheval, Kaytranada, Jacques LuCont en Maelstrom. Een lawine aan volgende volgende projecten staat alweer klaar.

Rauw en Paradiso gaan ervan uit dat deze aflevering stijf gaat uitverkopen, dus twijfel niet te lang met het kopen van kaarten. Voor meer achtergrond informatie: hou het Rauw-blog in de smiezen.

De voorverkoop is gestart op 15 november:
Voorverkoop: € 20 incl. Paradiso-lidmaatschap
Aan de deur: € 25 incl. Paradiso-lidmaatschap

3 opmerkingen

 
Lekker :D
Uitspraak van actief op woensdag 26 november 2014 om 22:18:
Lekker :D


Zeker. Ga je? :)
 
Dure maand, maar de kans is vrij groot dat ik ga. Vind deze line-up fantastisch :D Jij, anders zeker meeten!