Partyflock
 
­ Nederland

Paaspop maakt eerste namen bekend en start early bird verkoop

gepubliceerd door , op
Paaspop
29 januari 2015
Zoals Prinsjesdag elk jaar op de derde dinsdag van september valt, is het inmiddels een jaarlijkse traditie dat Paaspop op de vierde dinsdag van november zijn eerste acts aankondigt, voorafgaande aan de start van de voorverkoop van Early Birdtickets (zaterdag 29 november om 10.00 uur). Paaspop wordt van vrijdag 3 april tot en met zondag 5 april 2015 gehouden op terrein De De Molenheide in Schijndel.

De eerste acts: The Bloody Beetroots] (sbcr dj set) Italië, Modeselektor (live) Duitsland, Mr. Polska, Dave Clarke Verenigd Koninkrijk, Little Big Rusland, Ronnie Flex, Anouk, Kensington, Jett Rebel, Selah Sue België, Liptease & The Backstreet Crackbangers, Kovacs, Within Temptation, Against Me! Verenigde Staten, The Paladins Verenigde Staten, John Coffey, Blues Pills Zweden, Peter Pan Speedrock, The Dirty Daddies, Truckfighters Zweden, The Gentle Storm, Monomyth, Best of Foo (Foo Fighters Tribute). Meer namen volgen spoedig.

Start verkoop Early Bird-tickets aanstaande zaterdag 29 november om 10.00 uur
De Early Birdperiode loopt van zaterdag 29 november tot en met zaterdag 10 januari 2015. Daarna begint de voorverkoop van de reguliere tickets. Tijdens de Early Bird-actie zijn de volgende festivaltickets voor een gereduceerde prijs te koop:

  • combiticket voor 3 dagen € 89
  • combiticket voor 3 dagen met camping € 99
  • Young & Free-ticket € 70
  • Young & Free-ticket met camping € 75


Young & Free-tickets zijn speciaal voor de jongere muziekliefhebbers en dus alléén beschikbaar voor bezoekers die jonger dan 18 jaar zijn op vrijdag 3 april 2015. Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website.

Paaspop 2014
Paaspop 2014 was een editie van superlatieven. Maar liefst 58.000 bezoekers trokken in april van dit jaar naar Schijndel om drie dagen en nachten lang te genieten van 170 acts in 13 sfeervolle tenten en area's. Het duizelingwekkende programma van muziek, theater, comedy, cabaret en amusement bood plek aan (inter)nationale topacts zoals onder meer The Prodigy, Kaiser Chiefs, The Boxer Rebellion, 2ManyDJs, Kensington en aan Paaspophelden als Triggerfinger en Guus Meeuwis.

Danstempel Stardust werd dit jaar voor het eerst gehost door We Are Electric, het nieuwe spraakmakende crossover electro dancefestival dat de eerste twee edities in het Eindhovense Klokgebouw (respectievelijk in november 2013 en zaterdag 15 november van dit jaar) uitverkocht. Wegens doorslaand succes keerden bowlingbaan/nachtclub Club Lebowski en bikerscafé Thunderbolt terug op hun plek. Wie een nieuw kapsel wilde bezocht men only kapper Schorem Barbier, die overigens in februari van dit jaar voor het eerst zijn eigen festival ScumBash in Rotterdam organiseerde. Dames konden op hun beurt terecht in de Women only area van Madame de Pompadour en La Fee Verte om zich tot fraaie pinups te laten transformeren.

Paaspop 1974-2015
Alsof je een euforische rit in de achtbaan maakt: door elkaar geschud; vlinders in je buik en alle zintuigen op scherp. Alleen duurt dit gevoel bij Paaspop niet slechts anderhalve minuut maar drie dagen en nachten.

Sinds zijn eerste editie in 1974 heeft Paaspop een ware metamorfose ondergaan van een gemoedelijk regionaal festival naar een driedaags internationaal gerenommeerd evenement dat tot de top van de Europese openlucht evenementen behoort. Als officiële opener van het Nederlandse festivalseizoen is Paaspop uitgegroeid tot een begrip in binnen- en buitenland. In een magische Las Vegas-achtige filmsetting komt de skyline van de prachtige sfeervolle circustenten en podia die allemaal hun eigen karakter hebben perfect tot zijn recht. De authenticiteit en het unieke karakter van Paaspop komen onder meer terug in de adembenemende decors en duizenden lichtjes. Maar vooral ook in de grote variatie van het onuitputtelijke programma dat nieuw talent en populaire topacts (zowel mainstream als underground) een podiumplek biedt.

1 opmerking

 
The Bloody Beetroots & Modeselektor nais!