Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande vrijdag Junction in Radion met Cosmin TRG

gepubliceerd door , op
Na het uitverkochte ADE avontuur met 50Weapons is Junction aanstaande vrijdag weer terug in de nieuwste hotspot van de stad: RADION. Dit keer met niemand minder dan Cosmin TRG, Will & Ink, Kevin Arnemann, Paul Cairo en Boston Strip.

De tijd heeft bewezen dat Cosmin TRG om een echte blijver is.. Met elke release evolueert hij zijn muziek en onderzoekt hij nieuwe muzikale werelden. Luister eens naar verschil tussen zijn eerste twee studio albums, beide uitgekomen op Modeselektor's 50Weapons label. Die gaan van verruimde lage frequentie techno tot aan melodische electronica. De Berlijnse kunstenaar heeft ook uitgebracht op labels als Warp's Bleep en Gerd Janson's invloedrijke Running Back. Nu is hij bezig met het opzetten van zijn eigen label Fizic waarop net de eerste vooruitstrevende tracks op zijn uitgekomen.

Naast Cosmin TRG is de helft van will & Ink aanwezig. Will & Ink wil een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van het genre techno en verliest hierbij de groove van de muziek niet uit het oog. Will & Ink heeft zelf een unieke nieuwe controller gemaakt. Wat die controller doet is alle componenten van de muziek ontleden, zodat die live weer afzonderlijk in de sets gebruikt kunnen worden. Het apparaat heeft nog geen naam, maar is van Amerikaans walnotenhout gebouwd. Iedere plank hout is uniek dus dat zorgt al voor een speciaal product.

Voor het eerst op Junction te horen is de formatie van Boston Strip. Ze zijn vooral bekend door hun residentie bij Studio 80 en nemen de sounds in de tweede zaal voor hun rekening. Junction frontmannen Kevin Arnemann en Paul Cairo maken deze avond compleet.

Line-up
Cosmin TRG [50Weapons, Fizic]
Will & Ink [Delsin]
Kevin Arnemann [Junction, Awakenings]
Paul Cairo [Junction, Studio 80]
Boston Strip [Studio 80]