Partyflock
 
­ Nederland

Mijdrecht trapt 2015 in stijl af

gepubliceerd door , op
Nieuwjaarsnacht en de tent in Mijdrecht zijn al jaren een combinatie die vele memorabele starts van het nieuwe jaar heeft opgeleverd en is ondertussen een begrip geworden in de wijde omgeving van Mijdrecht. Dit jaar wordt de tent voor het eerst gehost door Kick Off Events. Deze nieuwe organisatie voelt zich zeer vereerd dat zij deze legendarische nacht mogen organiseren. De organisatie gaat dan ook alles uit de kast halen en er een onvergetelijk nacht van maken!

Kick Off richt zich op een breed spectrum in de dance scene door het programmeren van een grote diversiteit aan artiesten. De organisatie ziet het als een uitdaging om een feest te creëren waar jong en oud tot in de laatste uurtjes helemaal uit zijn dak kan gaan.

In de eerste nacht van 2015 gaan om 00.15 de deuren van de tent open voor een nacht waarin de bezoeker een muzikaal dance avontuur mag verwachten gevuld met een fluwelen mix waarin o.a. house, een vleugje techno, trance, harddance en de vetste hardstijl uit de speakers zal knallen. Kick Off wordt in stijl beëindigd met de lekkerste old skool beuk platen, zodat iedereen vanaf 16 jaar tot ver in de dertig en vast nog wel ouder zich prima zal vermaken.

De opening van de nacht wordt verzorgd door de lokale held en snel opkomend talent ST.ok uit Uithoorn en zal aftrappen met zijn heerlijke tech-house sound. Als iedereen elkaar het beste voor het nieuwe jaar heeft gewenst en de nacht Kick Off in zijn bezit heeft genomen zullen Chris Cortez en Fausto plaats nemen achter de draaitafels en het publiek verwennen met de lekkerste trance. Gevolgd door Raoul Coolman, Norman Harinck (DJ Norman) & MC The Russian die samen het nu al legendarische trio Freestyle Maniacs vormen. Na de vrije stijl van de Freestyle Maniacs volgt de meester in het hardstyle genre Pavo en als overtreffende trap sluit The The Darkraver af met zijn eigen vette stijl die garant staat voor feest!

De tent zal dit jaar worden opgefleurd door een groot led-scherm waarop VJ No Panic Kick Off mee zal nemen op een visueel avontuur. Tevens zal de hele tent anders dan voorheen aangekleed worden zoals men van een dance event van dit niveau mag verwachten.

Voor de iets 'oudere' jongeren die misschien niet de hele nacht met de voetjes van de vloer kunnen gaan heeft de organisatie een speciale afgeschermde Luxury Area ingericht met een capaciteit van ongeveer honderd bezoekers. In deze Luxury Area bevinden zich een privé bar, gratis toiletten, sta-tafels met krukken, chill-out zitplaatsen, candybar en een mogelijke meet and greet met de Dj's. Tevens beschikken de bezoekers van de Luxury Area over gratis garderobe en fast lane entree bij aankomst. Kortom het is de geringe meerprijs meer dan waard in combinatie met deze legendarische nacht.

Kick Off Events wil iedereen uit de regio de mogelijkheid geven om veilig van en naar het event te reizen en zal daarom in samenwerking met een regionale ondernemer in deze nacht enkele touringcars laten rijden van en naar het event op de volgende trajecten:
Aalsmeer • De Kwakel • Uithoorn • Mijdrecht
Vinkeveen • Wilnis • Mijdrecht
Deze extra service kan worden aangeboden voor slechts 1 euro enkele reis dus voor 2 euro wordt je gehaald en gebracht vanaf het opstappunt naar het event en weer terug naar het opstappunt. De vertrektijden en Voorverkoopadressen voor een retour ticket zullen in de komende periode bekend worden gemaakt via de online informatie kanalen van Kick Off.

Er zal dit jaar een aparte rookruimte zijn en voor de gerustheid van de ouders zal er geen drank geschonken wordt onder de 18. Er wordt nauw samengewerkt met NIX18 en de Stichting Nuchter Verstand om dit volgens de nieuwe regels te laten verlopen. Verder zal er voldoende beveiliging en EHBO personeel aanwezig zijn tijdens het evenement. .

Tickets
• Voorverkoop €17,50
• Deur €22,50
• Luxury €35

Koop je ticket online via Eventim

Je kunt ook jouw kaartje voor dit evenement verkrijgen op verschillende voorverkoopadressen in de regio Mijdrecht.
De laatste informatie over Kick Off 2015 vind je op de website van de Feesttent Mijdrecht!

2 opmerkingen

We hebben er zinAAN!!!!