Partyflock
 
­ Nederland

Xtra Large 27 december in beste locatie voor uitverkochte, grote trance-events
Nu laatste voordelige tickets

gepubliceerd door , op
Zoals iedereen weet moest Xtra Large net als bijvoorbeeld Full Moon uitwijken van de vaste locatie. Veel feesten gingen naar de Amsterdam Studio's maar na de ervaringen bij Full Moon op 15 november is Xtra Large erg blij dat zij niet naar die locatie zijn verhuisd! Gelukkig heeft Xtra Large Taets Event Park gevonden! Met twee grote en gratis bewaakte parkeerterreinen direct naast de deur en twee mooie ruime en hoge authentiek industriële zalen met goede airco, en nette vlakke vloeren waar je goed op kunt dansen en lopen. Ze hebben daar tenminste niet de vervelende dingen waar mensen op afknapten bij de Amsterdam Studio's. No stress, alleen maar feesten!



Wie uitgaat, en zeker aan het eind van het jaar, wil natuurlijk maar één ding, en dat is zonder meer een topweekend hebben op een geweldig feest, zonder je ergens zorgen over te hoeven maken. Dat is waar je voor kiest als je naar Xtra Large gaat. Parkeren? Gratis, bewaakt en naast de deur, super geregeld. De zalen? Mooi, hoog en ruim met een warme authentieke uitstraling waar je je meteen in thuis voelt, met een goede airco, goede vloeren en een ruime ervaring met uitverkochte dancefeesten. Taets Event Park is de mooiste en grootste locatie die Xtra Large ooit heeft gehad, beter kun je niet hebben voor het 12 jarig bestaan van dit super trance feest.


Best shows and DJ's for greatest partyfeeling


Laatste 100 voordeelkaarten nu verkrijgbaar voor € 25,- tot 1 december!
Het is even wennen, een nieuwe locatie, maar in Taets heeft Xtra Large de allerbeste vervanging gevonden die je maar kunt bedenken. Daarom heeft Xtra Large de voordeel acties ook zo lang laten doorlopen. Wie zaterdag 27 december het meeste en beste waar voor zijn geld wil, komt het beste uit bij Xtra Large. Wacht niet langer maar haal ze nu, de allerlaatste 100 voordeelkaarten zijn nu nog verkrijgbaar voor maar € 25,- tot 1 december! Koop nu jouw ticket via: Tickets Xtra Large; op=op!.



Introducing the DJ's
De laatste keer Richard Durand in Nederland is ook alweer een half jaar geleden toen hij Ultrasonic uit zijn dak liet gaan. Ook Alex M.O.R.P.H. stond alleen op grote festivals in Nederland deze zomer. Super8 & Tab uit het verre Finland verovert stormachtig de wereld en dit jonge trance duo weet iedereen los te krijgen met hun heel eigen sound. Sied van Riel die je eigenlijk alleen op de grote festivals ziet en zelden op een indoor trance event als Xtra Large. Menno de Jong heeft dit jaar goed van zich laten horen en heeft een hele schare trouwe fans opgedaan op mooie trancefeesten in Nederland en over de hele wereld. Op Full Moon was hij de held van de trance area! Ook RAM is momenteel superpopulair in binnen en buitenland en stond onlangs nog op Grotesque waar iedereen geweldig op reageerde. Maar natuurlijk zijn ook Spider, Signum, Adam Seller, Chris Cortez en MEM al jaren publiekslievelingen die weten hoe je een feest op zijn kop moet zetten. En er komt meer... Xtra Large is nog in onderhandeling met een aantal moeilijk te krijgen maar waanzinnig goede DJ's uit het buitenland!

Line up tot nu toe in 2 big area's:
Richard Durand
Alex M.O.R.P.H.
Super8 & Tab
Sied van Riel
Menno de Jong
RAM
Spider
Signum
MEM
Adam Seller
Chris Cortez
More dj's to be announced soon...

Hosted by Mc UB


Mooiste feest met eigen VIP-tafel
Wil je met je vrienden de allermooiste ervaring hebben op Xtra Large? Wat dacht je van een eigen tafel op het mooie grote VIP-deck met het allermooiste uitzicht over het feest, de shows en de optredens? Met zes personen of meer genieten van een fles sterke drank naar keus, een fles champagne, bijbehorende softdrinks en natuurlijk alle service die daar bij hoort: Vip-ingang, persoonlijke begeleiding naar jouw tafel op de mooiste plekken op het VIP-deck, tableservice, hapjes en aparte toiletten. Voor informeren en reserveren mail je nu naar: info@nachtboetiek.nl onder vermelding van 'VIP Tafel Xtra Large'.

Xtra Large voor wie het jaar goed wil afsluiten
Xtra Large staat garant voor een superfeest om het jaar mee af te sluiten, daar staan zij bekend om. Alle voorgaande jaren heeft Xtra Large de mooiste techniek en shows met impact gecombineerd met een super line-up vol DJ's die weten hoe ze het publiek een topavond moeten bezorgen. De beste Nederlandse DJ's die je anders alleen ziet op de grote zomerfestivals en een selecte groep internationaal grote namen die de avond een speciaal tintje meegeven. Shows boordevol met de nieuwste technieken, virtuele 3D projecties, LED visuals en natuurlijk heel veel geweldige full-color lasers en speciale effectlampen die samen een daverende show opleveren.



Wil jij een geweldig topfeest meemaken en het jaar risicoloos en waanzinnig goed afsluiten met je vrienden? Dan is Xtra Large voor jou de allerbeste keus die je kunt maken. Het twaalfjarig bestaan zal Xtra Large gevierd worden in het mooie grote industrial zalencomplex Taets op het Hembrugterrein in Zaandam!