Partyflock
 
­ Nederland

Haarlemse Club Ruis krijgt bij start nieuwe seizoen totale make-over

gepubliceerd door , op
Haarlemse Club Ruis krijgt bij start nieuwe seizoen totale make-over
19 november 2014
FeestAcademy · Skulls & Bones
Datumdonderdag 20 november 2014
LocatieRuis
FeestEverybody · The Kick-Off!
Datumvrijdag 21 november 2014
FeestBravoure
Datumzaterdag 22 november 2014
Zaterdag 12 april opende Haarlems nieuwste hotspot met veel succes haar deuren aan de Smedestraat 31. Een nieuwe nachtclub die een verrijking betekende voor het Haarlemse nachtleven. De plek staat sindsdien bekend als een stijlvolle locatie die staat voor kwaliteit met een volwassen uitstraling en oog voor detail. Er is nu een half jaar proef gedraaid en in verband met de start van een nieuw seizoen heeft de locatie een totale make-over gekregen. Club Ruis is nu volwassen geworden en dat wordt gevierd in het weekend van 20, 21 en 22 november 2014!

Interieur
Er wordt op dit moment meer dan een halve ton gestoken om de club nog meer te verbeteren. Zo zal het show element nog meer verhoogd worden (de CO2 tanks worden op dit moment al de kelders in getakeld) en komt er een exclusieve Gin Tonic bar met tientallen Gin Tonic combinaties en stijlvolle cocktails. Ook de zithoek bij binnenkomst wordt aangepakt, hier verschijnt een bijzondere Japanse tuin achter glas. De muren in deze hoek zijn voorzien van een 'padded wall' en bovenin verschijnt een vitrine met een Gin Tonic museum.
Verder komt er een VIP deck die telefonisch te boeken is.Check hiervoor www.clubruis.nl/table-service/ Dit deck bevindt zich naast de DJ en is ook voorzien van een 'padded wall' en custommade drankkoelers. De wodka kelder is sinds twee weken al vol gezet met de meest exclusieve wodka's en daarbij hoort natuurlijk ook fatsoenlijk glas werk. Daarom worden alle premium dranken vanaf nu geserveerd in glaswerk.

Vernieuwd programma
De programmering is ook deels vernieuwd. De populaire donderdag blijft Academy, gehost door Raynor Bruges, voor bezoekers van 18 jaar en ouder. De vrijdag wordt Everybody, wordt gehost door DJ FlexyFrank die de beste allround DJ's uitnodigt die de beste hits van 2000 tot en met nu zullen draaien. Zaterdag gaat Bravoure heten en hier zullen de boys van Saxophonation samen met guest DJ's de lekkerste dance draaien, van (deep)house tot techhouse. Live muziek speelt op deze avond ook een grote rol.

Serious Request
Van 18 tot en met 24 december staat Haarlem in het teken van 3FM's Serious Request en ook Club Ruis draagt haar steentje bij aan dit goede doel. Alle 7 dagen is wordt de club omgedoopt in Glazen Ruis en kan er bij de entree gedoneerd worden in een glazen bak. Ook bij de entree wordt het gezellig gemaakt: voor de deur komen vuurkorven en iedereen krijgt een glaasje Gluhwein bij binnenkomst. Zodra het 3FM programma op de Nieuwe Groenmarkt is afgerond gaan de deuren open, om 22.00 of 23.00 afhankelijk van de avond.